Hareketli Bir Haftaya Hazır Olun! İşte 7-13 Mayıs Haftasında Burcunuzda Sizi Bekleyenler

TAKİP ET

7-13 Mayıs haftasında Ay'ın Kova burcusunda ilerleyen etkisi ile hızlı ve hareketli bir zaman geçirebilirsiniz. Aklınızdaki orijinal fikirleri harekete geçirmek için uygun bir zaman. Kendinizi sık sık keyifli anların içinde bulacak ve hızlı bir hafta geçireceksiniz.

7-13 Mayıs haftasında Ay’ın Kova burcusunda ilerleyen etkisi ile hızlı ve hareketli bir zaman geçirebilirsiniz. Aklınızdaki orijinal fikirleri harekete geçirmek için uygun bir zaman. Kendinizi sık sık keyifli anların içinde bulacak ve hızlı bir hafta geçireceksiniz. 

Tüm burçlar haftaya hızlı ve enerjik bir başlangıç yaparken Ay’ın Kova burcundaki etkisi sayesinde olumlu başlangıçlara da adım atıyor. Aklınızda beliren en orijinal fikirleri hayata geçirmek için en uygun zaman olduğunu bilmelisiniz. Hareket halinde olmaya ve sevdiklerinizle keyifli zamanlar geçirmeye başlayabilirsiniz.

Ay’ın Balık burcuna geçmesiyle hassas konular ve duygusal zamanlar ön plana çıkabilir. Sezgilerinizin güçlü olacağı bir haftada ilginizi çekecek olan mistik konularla uğraşmak sizlere iyi gelecek. Geçmişe dönük zamanlar ve özlem duyduğunuz anlar yoğun olarak aklınızda belirecek.

Hafta sonu itibariyle Ay Koç burcuna geçiyor. Ay Koç burcundayken yepyeni başlangıçlar yapabilir çok istekli olduğunuz bir konuda büyük bir adım atabilirsiniz. Bu aşamada çabuk sinirlenmeye ve öfke kontrolüne karşı çok dikkat etmelisiniz. 13 Mayıs 2018 Pazar günü itibariyle bir iletişim gezegeni olan Merkür Boğa burcuna geçiyor. Bu zamanlarda düşüncelerinizde sabit olabilir inatçı yönünüzü ön plana çıkarabilirsiniz. Sadece kendi çıkarlarınızı düşüneceğiniz bu zamanlarda sağlam kararlar almaya özen göstermelisiniz. 

HAFTANIN ŞANSLI BURÇLARI

Haftanın şanslı burçları, Balık burcu, Yengeç burcu, İkizler burcu, Akrep burcu, Terazi burcu ve Kova burcu olacak. 

 

Astroloji Kadın Kadın haberleri Burç yorumları Haftalık burç yorumları Günlük burç yorumları Balık burcu Yengeç burcu Terazi burcu Boğa burcu Akrep burcu İkizler burcu Aslan burcu Koç burcu Kova burcu Başak burcu Yay burcu