Hamileliği 4 Saat Sürdü! Bebeğini Kucağına Aldığında Büyük Şok Yaşadı

TAKİP ET

Akıllara durgunluk veren olay, İngiltere'de yaşandı. Istagram fenomeni, 19 yaşındaki Connie Whitton son dönemlerde uyguladığı diyetle tanınan bir isim haline gelmiş ve sosyal medyada "Selfie kraliçesi" olarak tanınmıştı. Genç kızı bu defa haberlere konu eden olay ise 4 saat süren hamileliği oldu.

Akıllara durgunluk veren olay, İngiltere’de yaşandı. Istagram fenomeni, 19 yaşındaki Connie Whitton son dönemlerde uyguladığı diyetle tanınan bir isim haline gelmiş ve sosyal medyada "Selfie kraliçesi" olarak tanınmıştı. Genç kızı bu defa haberlere konu eden olay ise 4 saat süren hamileliği oldu. 

Uyguladığı diyete ve spor yapmasına rağmen hızla kilo alan genç kız, belinde de ağrı olunca doktora başvurdu. Hastaneye gittiğinde ise şok gerçekle yüz yüze geldi. Çünkü 19 yaşındaki Connie Whitton 9 aylık hamileydi ve bundan habersizdi. Gerçeği öğrenerek büyük şok yaşayan genç kız, sadece 4 saat sonra bebeğini kucağına aldı. 

“HAMİLE OLDUĞUM HAKKINDA EN UFAK BİR FİKRİM YOKTU”
Yaşadığı şoku uzun süre atlatamayan 19 yaşındaki genç kız, "Saat 09:00'da hamile olduğumu öğrendim ve saat 13:00'te bebeğimi kollarımda gördüm. Bu 4 saat benim için dokuz ayın tamamıydı diyebilirim. Hamile olduğum hakkında en ufak bir fikrim yoktu" diyerek başından geçenleri anlattı. Bebeğin kalp atışlarını duyduğunda büyük bir şok yaşadığını söyleyen genç kız, onu kucağına aldığında ise şaşkınlık içerisinde olduğunu söyledi. 

sağlık haberleri ingiltere 4 saat süren hamilelik Connie Whitton bebek instagram