Hamile Olduğunu Yalanlayan Ebru Gündeş Hakkında Şok İddia

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş hakkındaki hamilelik iddialarını yalanlarken bunun üzerine magazin yorumcusu Bircan Bali ünlü şarkıcının hamile olduğunu ve hatta doğumunu Amerika'da yapacağını iddia etti.

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in bir süredir hamile olduğu yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Bunun üzerine ünlü şarkıcı yaptığı açıklamalarla birlikte 'Hamile değilim' diyerek üzerindeki tüm iddiaları yalanlamıştı. Bunun üzerine konu hakkında yeni iddialar ortaya atılmaya başladı. Söylemezsem Olmaz isimli programda yorumları ile dikkat çeken Bircan Bali Ebru Gündeş hakkında çok konuşulacak iddialar ortaya atmaya başladı. 

Ünlü sanatçının hamile olduğunu yeniden iddia ederken duyduklarının çok sağlam kaynaklar olduğunu belirtti. Bunun üzerine ünlü şarkıcının tam olarak nerede çocuğunu dünyaya getireceğini de açıkladı. Sık sık Amerika'ya giden ünlü sanatçı yakın zamanda Amerika'ya yerleşme kararı alarak gündeme gelmişti. Ünlü sanatçının doğum için gideceği iddia edildi. 

AMERİKA'DA DOĞUM YAPACAK

Ünlü sanatçının eşi Reza Zarrab Amerika'da tutuklu kaldıktan sonra itirafçı olmaya karar vermiş ve bunun üzerine serbest kalmıştı. Amerika'da yaşamına devam eden eşinin yanına gitmek için her fırsatı değerlendiren ünlü şarkıcının zaman zaman boşanmayı düşündüğü de iddia edilmişti. 

Geçtiğimiz günlerde fazla kiloları ile görüntülenen ünlü şarkıcının hamile olduğu iddia edilmişti. Ancak bu iddiaları her seferinde yalanlayan şarkıcı hakkında magazin yorumcusu Bircan Bali bir açıklama yaptı. Ünlü şarkıcının kesin olarak hamile olduğunu, bu durumu saklamak için geçtiğimiz günlerde yurt dışına çıktığını, hatta ilerleyen dönemlerde ikinci çocuğunun doğumunu a Amerika'da planladığını anlattı.

ebru gündeş bircan bali hamile