Hamile Eşini Öldürdükten Sonra Sokağa Çıkarak Galiba Eşimi Öldürdüm Diye Bağırdı

TAKİP ET

Adana'nın Seyhan ilçesinde yaşanan olayda, Emrah Demir adlı kişi 4 aylık hamile olan eşi Hatice Demir ile tartıştıktan sonra sokağa fırlayarak 'Galiba eşimi öldürdüm' diye bağırdı. Olayın ihbar edilmesinin ardından olay mahalline sevk edilen sağlık ekipleri, 4 aylık hamile Hatice Demir'in yaşamını yitirdiğini tespit etti. Boğularak öldürüldüğü tahmin edilen Hatice Demir'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere morga gönderildi. Emrah Demir ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Adana'nın Seyhan ilçesinde bu sabah saat 06.00 civarında yaşanan olayda, ilçedeki Kavaklı Mahallesi'nde yaşaya Demir çifti arasında tartışma çıktı. 4 aylık hamile olan 1 yıllık eşi Hatice Demir ile tartışan Emrah Demir, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine eşini booğarak öldürdükten sonra sokağa çıkarak 'Galiba eşimi öldürdüm' diyerek bağırdı. 

Emrah Demir'in komşuları tarafından olayın ihbar edilmesinin ardından olayın olduğu mahalleye polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri tarafından 4 aylık hamile Hatice Demir'e yapılan ilk müdahalede yaşamını kaybettiği belirlendi. 

Ekipler, vücudunda herhangi bir darp izi bulunmayan talihsiz kadının, eşi tarafından boğularak öldürüldüğünü değerlendiriyor. Hatice Demir'in cenazesi, hayatını neden kaybettiğinin kesin olarak belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. 

Olaydan sonra şoka girdiği öğrenilen Emrah Demir'in gözaltına alındıktan sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldüğü öğrenildi. 

Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı detaylı soruşturma devam ediyor.   

Adana seyhan ırmağı cinayet