Günün En İğrenç Haberi! Öz Babası 10 Yıl Boyunca İstismar Etti, Çöpte Annenin Bulduğu Mektup İğrenç Olayı Ortaya Çıkardı

TAKİP ET

Günün en iğrenç haberinin yaşandığı İl ya da genç kızın ismi ile ilgili herhangi bir bilgi verilmedi. Genç kız 10 yıl boyunca Öz babasının taciz ve istismarına maruz kaldı fakat hiç kimseye bir şey söyleyemedi.

Utanmaz Baba tacizle yetinmeyerek Öz kızına aşk mektubu yazdı. Genç kız mektubu yırtıp çöpe attı anne mektubu bulunca babayı karakola gidip şikayet etti.

Öz babası tarafından 10 yıl boyunca taciz ve istismar uğrayan genç kız yaşadığı zulmü utancından Hiç Kimseye anlatamadı. Kızıma aşk mektubu yazan utanmaz babanın yazdığı mektubu bulan anne karakola giderek şikayetçi oldu. Sapık baba cinsel saldırı suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Henüz 15 yaşındayken babasının tacizine uğrayan ve 10 yıl boyunca bu tacizlere utancından katlanmak zorunda kalan genç kız hiç kimseye durumu anlatamadı. Öz baba bununla yetinmeyerek kızına aşk mektubu yazdı. Genç kız mektubu okuyup parçaladıktan sonra çöpe attı. Fakat anne çok olduğu mektup parçalarını birleştirince kızının 10 yıldır yaşadığı gerçeği gözler önüne çıkardı. Genç Kızın annesi ve amcaları babayı karakola şikayet etti. Sapık Baba cinsel saldırı suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

öz baba cinsel istismar son dakika son dakika haberi