Gümrük müdüründen herkesin içinde memura tokat! 'Adam sakallı gelmiş'

TAKİP ET

Ticaret Bakanlığı Gürbulak Bölge Müdürlüğü'ünde çekildiği öne sürülen bir video sosyal medyada gündem oldu. İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüde, Gürbulak Bölge Müdürü Osman Erdoğan'ın bir gümrük muhafaza memurunu herkesin içinde 'Adam sakallı gelmiş" ifadeleri ile tokat attığı görüldü.

Gümrük müdürünün memura attığı tokat sosyal medyaya düştü.

CHP'Lİ POLAT: BU NE REZALET!

Polat, Ticaret Bakanı Mehmet Muş'u etiketlediği paylaşımda "Bu ne rezalet Mehmet Muş!? Bir muhafaza memurunu mükellefin önünde nasıl tokat atıp küfredebilir bir müdür? Mesleğin ağırlığını özümsemiş onurlu insanlar yapmalı bu iş" ifadelerine yer verdi.

'BAK SAKALLI GELMİŞ'

Videoda bir toplantıda açıklamalarda bulunan Osman Erdoğan, ayakta bulunan iki memuru işaret ederek 'İhtar aldığı gün sözleşmesi feshedilir. Ama bu adam öyle değil, bak sakallı gelmiş' ifadelerini kullandıktan sonra bir memura tokat attığı görülüyor.

TİCARET BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Söz konusu görüntülerin ardından Ticaret Bakanlığı'ndan açıklama yaptı. Açıklamada, "Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür Vekili Osman Erdoğan hakkında bugün sosyal medyada yapılan paylaşımlar ve yayımlanan videolarda yer alan hususların tüm yönleriyle incelenmesi ve soruşturulması için Bakanlığımız müfettişleri görevlendirilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

 

gümrük tokat