Gribe Karşı Düzenli Cinsel İlişki Formülü

TAKİP ET

Uzmanlar tarafından yapılan açıklamalar sonrasında düzenli cinsel ilişkinin grip gibi hastalıklara da iyi geldiği ve önleyici nitelikte olduğu öğrenildi.

Uzmanlar tarafından yapılan açıklamalar sonrasında düzenli cinsel ilişkinin grip gibi hastalıklara da iyi geldiği ve önleyici nitelikte olduğu öğrenildi. 

Sağlıklı ve düzenli bir cinsel hayatın insan bedenine son derece faydalı olduğu açıklanmıştı. İlişki sırasında salgılanan birtakım hormonları vücudunun bağışıklık sistemine olumlu etki sağladığı ifade edildi. Özellikle kış aylarında en çok rastlanan hastalıklardan birisi olan gribin önlenmesinde son derece etkili olduğu öğrenildi. 

Sağlıklı bir cinsel birliktelik yaşanması için öncelikli olarak toplumda ortaya çıkan yargının ortadan kaldırılmasının gerekli olduğu ifade edildi. Cinsel birliktelik hafife alındığı ya da basite indirgendiği zaman herhangi olumlu bir etki sağlamadığı, aksine psikolojik birtakım problemlere yol açtığı öğrenildi. 

DÜZENLİ CİNSEL BİRLİKTELİK ÇOK FAYDALI

Toplumsal baskılarla baskılanmaya çalışılan cinsellik günümüzde cinsel fonksiyonların bozulmasına sebep olmaktadır. Bunun üzerine kişilerde daha çok cinsel isteksizliğe sebep olmasından dolayı bağışıklığında düşmesine neden olabilir. İlişkinin sadece ten üzerinden algılanması ve yaşanması üzerine basit bir durum olarak ortaya çıkan durumun ruhsal ve zihinsel anlamda ele alınması gerektiği ifade edildi. Düzenli cinsel ilişki kalp krizi riskini en az seviyeye indiriyor. Kadınların toplumsal roller altında cinsellik düzeyinde ezilmesi ile birlikte kadınların yeteri kadar durumu kavrayamadıkları ifade edildi. Bu durumda cinsel ilişkinin sağlık alanında aslında son derece etkili olduğu bir kez daha ele alındı. 

xinsel ilişki düzenli birliktelik grip