Gözü Dönmüş Sürücü Aracını Yol Kenarında Duran Üzerine Sürerek Kafasını Ezdi!

TAKİP ET

Antalya'da kimliği henüz belirlenemeyen bir araç sürücüsünün aracını yol kenarında duran köpeklerin üzerine sürerek bir köpeğin acımasızca kafasını ezdiği görüldü.

Antalya’da kimliği henüz belirlenemeyen bir araç sürücüsünün aracını yol kenarında duran köpeklerin üzerine sürerek bir köpeğin acımasızca kafasını ezdiği görüldü.

Antalya’da yaşanan vahşet anlarını bir güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti. Aracını yol kenarında duran köpeklerin üzerine süren bir sürücü köpeklerden birinin kafasını acımasızca ezdi. Diğer köpeklerin başı ezilerek ölen köpeğin başına toplanarak havlamaları ise dikkatlerden kaçmadı.

ARACINI BİLE BİLE KÖPEKLERİN ÜZERİNE SÜRDÜ

Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan vahşet anlarında kimliği henüz belirlenemeyen bir sürücünün arabasıyla kasise geldiği sıralarda aracın hızını düşürerek kasisten geçtiği görülüyor. Yolun boş olduğu anlarda sürücünün aniden aracını yol kenarında bulunan köpeklerin üzerine sürdüğü ve bir köpeğin ezilmekten son anda kurtulurken diğer köpeğin arabanın peşinden koşmaya başladığı görülüyor. Köpeğin aracın peşinden koştuğunu fark eden sürücü bu kez de sola doğru geçmek yerine sağa doğru manevra yaparak köpeğin başını acımasızca eziyor. Köpek acı içinde can verirken araç sürücüsü arkasına bile bakmadan olay yerinden hızla uzaklaşıyor. 

POLİS HER YERDE ARIYOR

Güvenlik kamerasına çevredeki diğer köpeklerin acı içinde can veren köpeğin başına toplanarak havlamaları da yansıdı. Çevredeki vatandaşların şikayetleri üzerine olay anında kayıtta olan güvenlik kamerasını izleyen polis ekipleri plakasını tespit ettiği aracın sürücüsünü her yerde aramaya başladı.

 

antalya cani sürücü araba köpek başını ezdi güvenlik kamerası