Gösteri Yapmak İsterken Canından Oldu! Ünlü Akrobat 62. Kattan Aşağı Çakıldı

TAKİP ET

Çin'de binlerce takipçiye sahip olan ünlü akrobat Wu Yongning gösteri yapmak isterken canından oldu. Takipçilerine gösteri yapmak için çıktığı binanın 62. katından aşağı çakılan Yongning hayatını kaybetti.

Çin’de binlerce takipçiye sahip olan ünlü akrobat Wu Yongning gösteri yapmak isterken canından oldu. Takipçilerine gösteri yapmak için çıktığı binanın 62. katından aşağı çakılan Yongning hayatını kaybetti.

Olay, Çin’de meydana geldi. Çinli akrobat Wu Yongning takipçileri için gösteri yaptığı ve bu gösteriyi kayda aldığı sıralarda çıktığı binanın 62. katından aşağı çakıldı. 26 yaşında olduğu öğrenilen Çinli akrobatın metrelerce yükseklikten aşağı düşerek can verdiği öğrenildi.

CANLI YAYIN YAPIYORDU

Alınan bilgilere göre, 26 yaşındaki Çinli akrobat takipçileri için gösteri yapmak amacıyla çıktığı binanın 62. katından aşağı çakıldı. Takipçilerine gösterisini canlı yayın yapan ve yaklaşık 1 milyon takipçiye sahip olan ünlü akrobatın gösterisi için 62. kata çıktığı ve bu gösteriyi ‘Volcano’ isimli video sitesinden canlı olarak yayınlamaya başladığı bunun karşılığında da 30 bin lira kazanacağı öğrenildi. Fakat ünlü akrobat bu gösteriyi canıyla ödedi. Kısa sürede binlerce takipçi kazanan ve yaptığı gösterilerle ünlenen Çinli akrobatın yapacağı son gösteri takipçileri tarafından da merakla beklemiyordu. Para kazanmak için yapacağı gösteriyi 62. kattaki bir binada gerçekleştiren Yongning, gösterisi esnasında yere çakılarak yaşamını yitirdi. Olay sonrasında gerekli makamların ünlü akrobatın ölümünün bir kaza olduğunu ve soruşturulmasına gerek duyulmadığını belirtti. 

 

Dünya haberleri Çin Akrobat Gösteri sırasında ölen akrobat 62. Kattan düşen akrobat