Gören Bir Daha Bakamadı! Kan Dolu Biberonuyla Mezarlıkta Bekleyen Oyuncak Bebek Korku Saçtı

TAKİP ET

Meksika'da bir mezarlıkta yanındaki kan dolu biberonuyla ismi yazılı olmayan bir mezarın başında bekleyen oyuncak bir bebek görenleri korkuttu. Mezar başında oturan oyuncak bebeğin gözleriyle de karşısındaki insanları takip ettiği ve görüntüsüyle dünyanın en korkunç bebeği unvanını kazandığı öğrenildi.

Meksika’da bir mezarlıkta yanındaki kan dolu biberonuyla ismi yazılı olmayan bir mezarın başında bekleyen oyuncak bir bebek görenleri korkuttu. Mezar başında oturan oyuncak bebeğin gözleriyle de karşısındaki insanları takip ettiği ve görüntüsüyle dünyanın en korkunç bebeği unvanını kazandığı öğrenildi. 

Olay, Meksika’da bir mezarlıkta görüldü. Alınan bilgilere göre, bir mezarlıkta ismi yazılı olmayan bir mezarın yanında duran ve yanındaki kan dolu biberonuyla tüyler ürperten oyuncak bebek gören herkese korku saçtı. 

İSMİ OLMAYAN BİR MEZARIN ÜZERİNDE DURUYOR

Gözleriyle karşısındaki kişileri takip ettiği iddia edilen bu oyuncak bebeğin görüntülerinin sosyal medyada da hızla yayıldığı öğrenildi. Sosyal medyada kısa sürede hızla yayılan ve binlerce kullanıcının dikkatini çeken bu bebek herkese korku saçarken gizeminin en olduğunun da henüz çözülemediği öğrenildi. 

ZİYERETÇİLERİ KORKUTUYOR

Meksika’da bir mezarlıkta bulunan bu korkunç bebeğin mezarlığa ziyarete gelenleri oldukça korkuttuğu öğrenildi. Yanındaki kan dolu biberonun da bebeğin esrarengiz haline daha da fazla esrarengiz bir hava kattığı belirtilirken meezarlığa ziyarete giden ve korkunç bebeği gören kişilerin bu oyuncak bebeğin gözleriyle ne taraf giderseniz gidin sizi takip edebildiğini söyledikleri belirtiliyor. Ünlü film karakteri olan Chucky ile kıyaslanan bu bebek dünyanın en korkunç bebeği unvanına sahip olsa da sosyal medyada yayınlanan görüntülerinin kısa sürede 350 binden fazla izlenmeye ulaştığı öğrenildi.

 

Dünya haberleri MeksikaiMezarlık Oyuncak bebek Kanlı biberon Korkunç bebek Vampir bebek