Genç motosiklet sürücüsü, trafik polislerinin uyarısından 3 dakika sonra hayatını kaybetti!

TAKİP ET

Ordulu genç Eda Toru (20), trafik polislerinin kendisini tehlikeli bir şekilde motosiklet kullanırken uyardığından sadece 3 dakika sonra geçirdiği kazada hayatını kaybetti. Bu üzücü olay, Altınordu ilçesinde, saat 08.00 sularında Atatürk Bulvarı'nda gerçekleşti.

Samsun istikametine seyir halinde olan Eda Toru, kontrolünü kaybettiği 27 AIY 790 plakalı motosikletiyle kaldırıma çarptı. Kazanın şiddetiyle kaskı uçup giden Toru, savrularak kaldırımdaki reklam panolarının direklerine başını çarptı. Çevrede bulunanlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekibinin yaptığı incelemede, maalesef Eda Toru'nun yaşamını yitirdiği belirlendi. Genç kızın cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından Ordu Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü.

Bu acı olayın hemen öncesinde ise kaza yerinden yaklaşık 3 kilometre geride seyir halinde olan trafik polisleri, Eda Toru'nun trafik güvenliğini tehlikeye düşürecek şekilde araç kullandığını fark etti. Durdukları kırmızı ışıkta Toru'yu uyararak dikkatli olmasını söylediler. Ancak maalesef bu uyarıdan sadece 3 dakika sonra genç kız kaza geçirdi ve hayatını kaybetti.

Samsun trafik kazası ölüm haberi