Genç Kız Sevgilisini O Halde Görünce Daha Fazla Dayanamadı

TAKİP ET

Avustralya'da rugby oyuncusu Jason Francis Bir pizzacının kendisine çarpması sonucu ezilerek hayatını kaybetti. Gencin birlikte yaşadığı sevgilisi de bu acıya daha fazla dayanamayarak intihar etti.

İngiliz medyasında yer alan haberlere göre Alice Robinson isimli genç kadın Domino’s Pizza kuryesi tarafından ezilerek oldurulan rugby oyuncusu erkek arkadaşının acısına daha fazla dayanamayarak intihar etti. 29 yaşındaki rugby oyuncusu genç kamp arkadaşları ile birlikte dışarıda İçki içmiş ve gün sonunda da evin dışında yatarken bulunmuştu. Kız arkadaşı Alice ise bu sırada sevgilisinden sadece birkaç metre uzaklıkta onun eve gelmesini bekliyordu. Genç kadın Silah seslerini duyarak dışarıya sıfırladıktan sonra Francis’in Ciddi şekilde yaralı olduğunu gördü ve sevgilisi hastaneye varana kadar hayatını kaybetti.

1 YILDIR BURADA YAŞIYORLARDI

Aslan İngiltereli oldukları öğrenilen çift bir yıldan az sürede bu şehirde yaşıyordu. Gün boyu Francis'le Birlikte olan arkadaşları ise sarhoş olmaya başladıktan sonra onu bir taksiye bindirdiklerini söyledi. Hastaneye yetiştirilen genç sevgilisinin yanında hayatını kaybetti. Genç kadına teselli etmek isteyen arkadaşları ona hiçbir şekilde ulaşamadı. Çünkü genç kadın erkek arkadaşının ölümünden 24 saat bile geçmeden şehrin kenar mahallelerinde bulunan evinde ölü bulundu.

Avusturya ragby oyuncusu genç kız son dakika