Genç Kadını Seyahat Sırasında Yakaladı, Sonra Yüzünü Yemeye Başladı

TAKİP ET

ABD'de yaşayan 33 yaşındaki Rachel Star Withers'ın vücudunda ve yüzünde oluşan kızarıklıklar nedeniyle hayatı kabusa döndü.

ABD'li 33 yaşındaki Rachel Star Withers, Önce vücudunda başlayan sonra Göğsüne doğru yayılan ve son olarak da bütün yüzünde çıkmaya başlayan kızarıklıklar ve kanamalar nedeniyle zor günler geçiriyordu ancak bu kanamalara anlam veremiyordu.

Nedeni çok şaşırttı

Artık dayanılmaz acılar yaşamaya başlayan genç kadın doktora başvurdu ve duydukları hayatını kararttı. 2017 yılında doktora giden kadın Kistik akne tedavisi teşhisi ile ilaçlar kullanmıştı fakat yaraları hiçbir şekilde düzenleyince 1 yıl sonra yeniden kanama başladı.

Et yiyen bakteri kaptı!

Genç kadının kanayan yaralarından sonra yanakları çökmeye başladı 8 gün hastanede kaldı. Yapılan İnceleme sonucunda genç kadının Asya seyahati sırasında 'Klebsiella Oxytoca' isimli bir bakteri türünü kaptığı fark edildi. Et yiyen bakteri olarak da bilinen bu bakteri insanların ve hayvanların bağırsağında dolar doğal olarak bulunuyor.

İlaç fayda etmiyor

Bakteri genç kızının yüzünü yemeğe başlarken ilacı oldukça dirençli bir tür. Doktorların yaptığı müdahaleler sonucu genç kadının yüzü az da olsa düzelse de tam bir tedavi ne yazık ki mümkün değil.

 

abd et yiyen bakteri seyahat Rachel Star Withers Klebsiella Oxytoca