Genç Çiftin Düğün Dönüşü Acı Ölümü! Otomobilleriyle TIR'ın Altında Kaldılar

TAKİP ET

Kütahya'da bir otomobil, arızalanmasından dolayı yolun sağına park eden TIR'ın dorsesine çarptı. Yaşanan feci kazada henüz bir senelik evli olan çift hayatını kaybetti.

Kütahya’da bir otomobil, arızalanmasından dolayı yolun sağına park eden TIR’ın dorsesine çarptı. Yaşanan feci kazada henüz bir senelik evli olan çift hayatını kaybetti.

Olay, bugün saat 04.30 sularında Kütahya-Afyonkarahisar karayolunun 27’inci kilometresinde bir akaryakıt istasyonunun yakınında meydana geldi. Afyonkarahisar’daki bir yakınlarının düğününe giden ve sabaha karşı düğünden Kütahya’ya dönmekte olan İbrahim Erkan’ın kontrolündeki 26 EF 896 plakalı bir araç, 45 yaşındaki sürücü Osman Karaca’nın arızalanan ve bu nedenle de yolun sağında park edilmiş şekilde duran pet su şişe yüklü 32 LZ 710 plakalı TIR’ın dorsesine çarptı. 

OTOMOBİL TIR2IN ALTINA GİRDİ

Son suratla TIR’ın altına giren otomobil içindeki sürücü İbrahim Erkan ve bir yıllık eşi Ebru Erkan olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza yerinde hayatını kaybeden çiftin cesetleri İtfaiye ve İl Afet Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından TIR’ın altındaki otomobilden çıkarılarak otopsi yapılmak üzere Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kaza sonrasında TIR şoförü 45 yaşındaki Osman Karaca Jandarmalar tarafından gözaltına alındı. Olay sonrasında soruşturmaların devam ettiği bilgisi alındı.

 

kütahya afyonkarahisar düğün dönüşü kaza genç öift tır otomobil