'Gelin erkek çıktı' iddiası: Kimlikteki adı Muzaffer çıktı, damatla kaçtı

TAKİP ET

Aydın'ın Karacasu ilçesinde düzenlenen bir düğünde gelinlik giyerek ilçeye bağlı bir köyde ikamet biri ile evlenen kişinin, kadın değil erkek olduğu öne sürüldü. Yerel gazetenin yapmış olduğu habere göre ilginç durum Aydın'da dillere düştü. 

İlginç durum, Aydın Karacasu'da meydana geldi. Öğrenilen bilgilere göre, eşi ile yaşadığı anlaşmazlık sebebiyle bir süredir ayrı yaşamakta olan C.B. isimli kişi, salon tutarak yeni eşi olacak kişi ile düğün merasimi düzenledi. Damadın yakınlarının da geldiği düğün salonunda iddialara göre damat eski eşinden resmi olarak boşanmadığı için nikah merasimi düzenlenemedi. 

İddialara göre, düğünün ardından bir mesele nedeniyle tartışan iki grup arasında yaşanan şikayetin ardından aile, karakolda kadın adı ile tanıdıkları gelinin resmiyetteki isminin erkek olduğunu öğrenince hayatının şokunu yaşadı. Gelinlik giyerek Karacasulu bir kişi ile evlenen kişinin kadın değil erkek olduğu öne sürüldü. İddianın ardından düğün yapan damat C.B. ile erkek olduğu halde gelinlik giyerek C.B. ile evlendiği öne sürülen İ. kadın ismi olan Muzaffer K.’nin ilçeden ayrılarak izlerini kaybettirdiği ifade edildi. C.B. ile İ. olarak tanınan çiftin sosyal medyada yaptığı paylaşımında düğün fotoğrafı ve videoları gündeme düştü. 

‘SEVİYORUM KİME NE?’ ŞARKISI İLE OYNADILAR 

İkilinin yaptıkları paylaşımında, Karacasu Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştridikleri düğünde, İzmirli olarak ifade edilen ve gelinlik giyen İ. olarak bilinen M.K. ile damat C.B.’nin yaptıkları düğünde İbrahim Tatlıses’in ‘Seviyorum kime ne. O yar benim kime ne?’ şarkısının çaldığı ve davetlilerin önünde oynadıkları görüldü.

Aydın