Gece Yarısı Parkta Korkunç Görüntü...

TAKİP ET

Samsun'da 21 yaşındaki genç bir kadın gece yarısı bir parkta vurulmuş ve ağır yaralı halde bulundu. Bunun üzerine bekçiler tarafından bulunan kadın hemen hastaneye kaldırıldı

Samsun'da gece yarısı korku dolu anların yaşandığı öğrenildi. Bölgede bulunan bir parkta gece yarısı tabanca ile vurulmuş halde ağır yaralı olarak bulunan bir kadın için hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları kadının sağlık durumun ciddi olduğunu belirttiler. Şimdi ise hastaneye kaldırılan kadının tedavi altına alındığı öğrenildi. 

Olayın gece saatlerinde meydana geldiği öğrenildi. Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan Rasathane Mahallesi'nde bulunan Anneler Parkı içerisinde korku dolu anlar yaşandı. Gece saatlerinde güvenlik için çevrede devriye geze polis ekipleri bir kadın çığlığı duydular. Bunun üzerine silah sesi yükseldi. Bekçiler ve polis ekipleri olayın geldiği yere koşunca korkunç gerçekle karşılaştılar. 

KENDİNİ VURDUĞU İDDİA EDİLİYOR

21 yaşındaki ismi verilmeyen kadının kendisini vurduğu iddia ediliyor. Sağlık ekiplerinin gelmesinin ardından hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. Silahtan çıkan kurşunla yaralanan kadının karın boşluğundan yaralandığı öğrenildi. Kurşunun karın boşluğundan girmesinin ardından belinin sol tarafından çıktığı ifade edildi. 

Genç kadının hastanedeki tedavisi devam ederken hayati riskinin hala devam ettiği öğrenildi. Hasarın onarılması için genç kadın acilen ameliyata alındı. Konu hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Bir intihar mı yoksa saldırı mı olduğu konusunda polis tarafından yürütülen soruşturma hala devam ediyor. 

samsun park yaralı