Gaziantep'te Minibüs Faciası! Sokakta Oturanların Arasına Daldı 3 Kişi Öldü 5 Kişi Yaralandı!

TAKİP ET

Gaziantep'te freni boşaldığı iddia edilen bir minibüs adeta dehşet saçtı. Freni patlayan ve sokakta oturanların arasına dalan minibüs oturan vatandaşları altına aldı. Yaşanan feci kazada 3 kişinin öldüğü 5 kişininse yaralandığı öğrenildi.

Gaziantep’te freni boşaldığı iddia edilen bir minibüs adeta dehşet saçtı. Freni patlayan ve sokakta oturanların arasına dalan minibüs oturan vatandaşları altına aldı. Yaşanan feci kazada 3 kişinin öldüğü 5 kişininse yaralandığı öğrenildi.

Gelen bilgilere göre Gaziantep Şehitkamil ilçesine bağlı olan Çağlayan Mahallesi Şehit Sinan İnce Sokak’ta feci bir kaza yaşandı. Seyir halinde olan 72 BA 97 plakalı bir yolcu otobüsü ilerlemekte olduğu sokakta iddiaya göre freninin boşalması ile sokakta oturan insanların arasına daldı. İlk başta kazada 2 ölü 6 yaralı bulunuyordu. Dehşet verici kazadan gelen son bilgilere göre yaralılardan birinin daha tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. 

SOKAKTA OTURAN VATANDAŞLARI ALTINA ALARAK EZDİ

Gelen bilgilere göre minibüs sürücüsü Veysel B. seyir halindeyken sokakta bulunan bir çukura girmesi sonucunda virajda yer alan evin duvarına çarptığı ve devrildiği öğrenildi. Öte yandan minibüsün freninin boşaldığı ve sokakta kapılarının önünde oturmakta olan vatandaşları altına alarak ezdiği öğrenildi. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan diğer 5 yaralının ise hayati tehlikesinin hala sürdüğü belirtildi.

 

gaziantep kaza trafik kazası minibüs sokakta oturanlar 3 ölü 5 yaralı