Gaziantep'te Duyanları Şaşkına Çeviren Olay! Tavşan Sandığı Kuzenini Tüfekle Öldürdü

TAKİP ET

Gaziantep'te duyan herkesi şaşırtan bir olay yaşandı. Orhan Y. adlı şahsın kuzeni Adem Y.'yi tavşan sandığı ve elindeki tüfekle vurarak yaraladığı öğrenildi. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan talihsiz gencin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği bilgisi alındı.

Gaziantep’te duyan herkesi şaşırtan bir olay yaşandı. Orhan Y. adlı şahsın kuzeni Adem Y.’yi tavşan sandığı ve elindeki tüfekle vurarak yaraladığı öğrenildi. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan talihsiz gencin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği bilgisi alındı. 

KUZENİNİ TAVŞAN ZANNEDEREK ÖLDÜRDÜ

Gelen bilgilere göre, Gaziantep’te bir fabrikada işçi olan Adem y.’nin hafta sonunda tavşan avına çıkmak için kuzeni olan Orhan Y.’nin yanına gittiği ve iki kuzenin tavşan avına çıktığı belirtildi. İkilinin tavşan avında olduğu sıralarda Orhan Y. isimli şahsın tavşan bulduğunu zannederek kuzeni Adem Y.’nin bulunduğu tarafa doğru ateş açması üzerine talihsiz genç ağır yaralandı. Orhan Y. ise kuzenini vurduğunu anlayınca hemen yanına koştu ve yakınlarına durumu haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı genci Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. 

TÜFEKLE VURULAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırıldığı öğrenilen Adem Y.’nin doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadığı öğrenilirken yaşamını yitiren gencin cenazesi otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Burada yapılan otopsi sonrasında gencin cenazesinin ailesine teslim edildiği öğrenildi. Tavşan sanarak kuzenini vuran Orhan Y.’nin ise Jandarma Karakolunda sorgusunun sürdüğü bilgisi paylaşıldı. 

 

gaziantep şehitkamil garip olay tavşan sandığı kuzeni tüfekle vurdu öldürdü