Gaziantep'te 17 yaşındaki genç, motosikletiyle otomobilin çarpışması sonucu can verdi

TAKİP ET

Gaziantep Nurdağ'ın da 17 yaşındaki İbrahim Öner'in kontrolünde bulunan motosikletinin hareket halindeyken arkadan gelen bir otomobilin çarpması neticesinde meydana gelen kazada ağır yaralandı. Genç, ambulans ile sevk edildiği hastanede hayatını kaybetti.

17 yaşındaki İbrahim Öner Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde, motosikletin otomobil ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada can verdi. Meydana gelen kaza, öğle saatlerinde Nurdağı- Kahramanmaraş yolu 5’inci kilometresinde yaşandı.

OTOMOBİL İLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI

Nurdağı istikametinde ilerlemekte olan 55 yaşındaki Şahin T. kontrolünde bulunan plakası henüz bilinmeyen bir otomobil, önünde hareket halindeki İbrahim Öner’in kullandığı 27 ALZ 638 plakalı motosiklet ile çarpıştı.

17 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada, yola savrulan motosikletin sürücüsü İbrahim Öner ile arkasında yer alan 17 yaşındaki Ramazan G. ve 16 yaşındaki Mustafa K. yaralandı. Kazaya tanık olan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine intikal edilen sağlık ekipleri yaralıları ambulanslar ile hastaneye sevk etti. Acil serviste tedavi altına alınan yaralılardan motosiklet sürücüsü İbrahim Öner, sağlık çalışanlarının tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA AÇILDI

Otomobil şoförü Şahin T, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kaza hakkında soruşturma açıldı.

Gaziantep Nurdağı motosiklet