G-art Koleksiyon Sergisi-1

TAKİP ET

Galeri G-art 14.İstanbul Bienali Paralel Etkinliğinde birçok ünlü yerli ve yabancı ressamın koleksiyon sergilerini ziyaretçileriyle buluşturuyor.

Galeri G-art 14.İstanbul Bienali Paralel Etkinliğinde birçok ünlü yerli ve yabancı ressamın koleksiyon sergilerini  ziyaretçileriyle buluşturuyor. Yeni sanat döneminde en çok beklenen etkinlik olan 14. İstanbul Bienali sanat severleri oldukça heyecanlandırıyor. Uluslararası büyük ilginin oluştuğu bienalin Galata-Tophane-Beyoğlu Bölgesindeki mekânlarını yürüyerek keşfedebilirsiniz. SALT Galata, Vault Karaköy The House Hotel, Kasa Galeri, Galata Özel Rum İlköğretim Okulu, İstanbul Modern ve kâr amacı gütmeyen bir sergi alanı olarak faaliyet gösteren Depo. Bu mekanların arasında bir de Kumbaracı Yokuşu üzerinde yer alan Galeri G-art ve Artshop Galleryrooms da sizler için muhteşem bir durak noktası olacak. G-art‘da yerli ve yabancı 8 sanatçının galeri koleksiyonundaki ayrıcalıklı işleri yer alıyor. Hemen karşısında Türkiye’de henüz yeni bir kavram olan Artshop Galleryrooms‘da ise başarılı, önemli, farklı disiplinlerdeki sanatçıların çok sayıda işini tek bir mekanda bir seferde erişme lansınız olacak. Galleryrooms’da ayın sanatçısı Ahmet Sarı. Sanatçının el yapımı kağıt üzerine lavi ve desenlerini ayrıca büyük boy tual işlerini bir ay boyunca görebilirisiniz. Bienal mekânları Pazartesi günleri hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir. Galeri G-art Koleksiyon Sergisi 30 Ekim tarihine kadar, Pazar Pazartesi dışında her gün 11:00-19:00 saatleri arasında gezilebilir.  

14. istanbul bienali 14.İstanbul Bienali Paralel Etkinliği Artshop Galleryrooms depo Galata Özel Rum İlköğretim Okulu Galeri G-art istanbul modern Kasa Galeri SALT Galata Vault Karaköy The House Hotel