Futbolcu Cinayetinin Ardından Tecavüz Çıktı

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde 24 yaşındaki ünlü futbolcu Sao Paololu'nun cesedi bulunmuştu. Cinayetin ardından tecavüz çıktı.

Geçtiğimiz günlerde 24 yaşındaki ünlü futbolcu Sao Paololu'nun cesedi bulunmuştu. Cinayetin ardından tecavüz çıktı. 

Geçtiğimiz ay Brezilya'da futbolcu olan 24 yaşındaki Sao Paolo'nun cansız bedeni bir yol kenarında bulunmuştu. Ceset incelendikten sonra ise kafasının bedeninden ayrılma noktasında bulunduğu, vücudunda derin kesiklerin bulunduğu ve bununla birlikte cinsel organının da kesildiği tespit edildi. 

Öldürülmeden önce kimlerle görüştüğü konusunda güvenlik güçleri tarafından derin bir araştırma yapıldı. 18 yaşında olan Allana Brittes ile bir partiye katıldığı tespit edildi. Aynı zamanda annesi ile de ilişkisi olduğu yönünde birtakım iddialar gündeme gelmişti. Polis tarafından yapılan araştırmanın ardından korkunç bir gerçek ortaya çıktı. 

CİNAYETİN ALTINDAN TECAVÜZ ÇIKTI

Olay hakkında inceleme yapılırken bir şüpheli ortaya çıktı. 38 yaşındaki bir adamın katıldığı televizyon programında ünlü futbolcunun eşine tecavüz etmeye kalktığını söylemesi büyük dikkat çekmişti. Bunun ardından ifadelerinde 'Eve gelip kapıyı açtım ve o kişiyi eşimin üzerinde gördüm. Eşim bağırıyordu ve yardım istiyordu. Benim yaptığım şey ise bütün kadınlar için yaptığım bir şeydi' ifadelerini kullandı. Mahkeme tarafından cesede bakılarak olayın son derece şiddetli bir durum olduğu ifade edildi. Bunun üzerine araştırmanın derinleştirildiği belirlendi. Futbolcunun sokakta öldürüldüğü, öldürülmeden önce işkence gördüğü ve yaklaşık 30 metre kadar sokaklarda sürüklendiği tespit edildi. Konu hakkında incelemenin ve soruşturmanın devam ettiği belirlendi. 

sao paolo tecavüz cinayet