Fuat Avni'den Şok AKP İddiaları!

TAKİP ET

Fuat Avni, AKP ile ilgili yeni iddialarda bulundu.

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın CNN Türk ekranlarında dile getirdiği bazı sözler, gündemde bomba etkisi yaratmıştı. AKP içerisindeki kamplaşma iddialarına twitter jurnalcisi Fuat Avni de katıldı. Fuat Avni, resmi twitter hesabı üzerinden Davutoğlu'nun ekibinin tasfiye edileceğini dile getirdi. FUAT AVNİ TWİTTER HESABI ÜZERİNDEN NELER SÖYLEDİ?  

1. Faşist‘in paranoyaları gerçek oluyor. Akıbetin felaket olduğunu ve trenin uçuruma sürüklendiğini bilenler, birer birer trenden atlıyor.

— fuatavni (@fuatavni_f) 2. Arınç'ın açıklamalarının faturasını Davutoğlu'na kesen Faşist, avanelerine 'Gül ve adamları zaten ihanet edecekti, söylemiştim' dedi. — fuatavni (@fuatavni_f)

3.Bir yıl içinde başkan olacağını hesaplayan Faşist 'Şimdilik kavgayı büyütmeyin, başkan olunca hepsinin defterini düreceğim' talimatı verdi

— fuatavni (@fuatavni_f) 4. Faşist'in avaneleri, Davutoğlu'nun ekibini bertaraf etmeye çalışıyordu. Arınç'ın açıklamalarıyla istedikleri kozu edindiler. — fuatavni (@fuatavni_f)

5. Avaneler, Ali Sarıkaya, Taha Özhan, Osman Sert ve Lütfü Elvan'ın biletini kestiler. İlk fırsatta Davutoğlu ile ilişkileri sonlandırılacak

— fuatavni (@fuatavni_f) 6. Faşist'e her fırsatta 'Onun yüzünden vekiller benden nefret ediyor' diye Davutoğlu'nu şikayet eden Efkan'a biraz daha sabretmesi söylendi — fuatavni (@fuatavni_f)

7. Faşist, Davutoğlu'nun 'Yeniden çözüm masasını kuralım' teklifini duyunca 'Bu başkanlığı engellemeye yönelik bir taktik' diye delirdi.

— fuatavni (@fuatavni_f) 8. Faşist ile Davutoğlu arasında HDP'li vekillerin dokunulmazlıklarının kaldırılması da sorun oldu. Faşist, bir an evvel olsun istiyor. — fuatavni (@fuatavni_f)

9. Meclisteki kritik komisyonlara Davutoğlu kendi adamlarını yerleştirmiş. Faşist avanelerine bu önemli konuyu atladıkları için çok kızdı.

— fuatavni (@fuatavni_f) 10. Faşist'in bir diğer korkusu, kendi lehinde devreye girmeyen Hakan Fidan. Sık sık 'Bunlar bir haltlar yiyor' deyip küfürler savuruyor. — fuatavni (@fuatavni_f)

11. Paranoya şiddetlendiğinden başkanlık için propagandaya hız verecekler. Örtülü ödenekten kritik kişilere para dağıtma kararı aldılar.

— fuatavni (@fuatavni_f) 12. Mücahit Arslan, hala danışman gibi çalışıyor. Bir ayağı İsrafsaray'da. Faşist'in kanlı para işlerinin önemli bölümünü takip ediyor. — fuatavni (@fuatavni_f)

13. Faşist'in kanlı paraları, THY uçaklarının kargo bölümünde 'diplomatik yük' olarak taşınıyor. Taşıyan yöneticilerin hepsi kayıt altında.

— fuatavni (@fuatavni_f) 14. Faşist'in kanlı paralarının hesabı elbet sorulacak. Kurdukları düzenin böyle devam edeceğini sananlar hiç bir şeyin farkında değil. — fuatavni (@fuatavni_f)

fuat avni Fuat Avni iddiaları fuat avni ne yazdı