Flaş! İran'da Şiddetli Deprem Can Aldı: 1 Ölü, 56 Yaralı

TAKİP ET

İran'ın başkenti Tahran yakınlarında gece saatleri meydana gelen deprem sonucunda 1 kişinin öldüğü, 56 kişinin de yaralandığı öğrenildi. depremin büyüklüğünün 4.2 olarak belirlendiği öğrenildi. İşte detaylar…

İran’ın başkenti Tahran yakınlarında gece saatleri meydana gelen deprem sonucunda 1 kişinin öldüğü, 56 kişinin de yaralandığı öğrenildi. depremin büyüklüğünün 4.2 olarak belirlendiği öğrenildi. İşte detaylar…

İran’ın başkenti Tahran’da dün gece saat 00.54 sularında meydana gelen ve büyüklüğünün 4.2 şiddetinde ölçüldüğü öğrenilen depremin 1 kişinin hayatını kaybetmesine 56 kişinin de yaralanmasına neden oldu. 

KALP KRİZİ GEÇİREREK ÖLMÜŞ

Depremle ilgili verilen bilgilerde, depremin yerin 12 kilometre derinliğinde meydana geldiği öğrenilirken deprem sırasında yaşamını yitiren bir kişinin deprem olduğu sırada büyük korku yaşayarak kalp krizi geçirdikten sonra hayatını kaybettiği öğrenildi. 4.2’lik depremden korkan ve büyük panik yaşayan vatandaşların tüm geceyi sokakta geçirdikleri öğrenildi.

DAHA ÖNCE DE 7.3’LE SALLAMIŞTI

Öte yandan 20 Aralık 2017 tarihinde İran’ın Tahran ilçesinde 5.2 şiddetinde bir deprem meydana geldiği ve 12 Kasım 2017 tarihinde de bölgede 7.3 şiddetinde büyük bir deprem meydana gelmiş ve yaklaşık 341 kişi hayatını kaybetmiş çok sayıda kişide yaralanmıştı. Türkiye’den de ilk yardım ekiplerinin gönderildiği deprem birçok ev ve eşyaya büyük zarar vermiş bölgede büyük yıkıma neden olmuştu.

 

Dünya haberleri Deprem haberleri Deprem İran Tahran Can kaybı var mı deprem kaç şiddetinde oldu