Flaş! Hatay'da Minibüs Kamyonla Çarpıştı! 10 Ölü, 6 Yaralı

TAKİP ET

Hatay'ın Altınözü İlçesi'nde yurda kaçak yollarla giren göçmenleri taşımakta olan bir minibüs ile kamyon karayolu üzerinde feci şekilde çarpıştı. Meydana gelen kazada ise ilk belirlemelere göre 10 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı. İşte detaylar…

 Hatay’ın Altınözü İlçesi’nde yurda kaçak yollarla giren göçmenleri taşımakta olan bir minibüs ile kamyon karayolu üzerinde feci şekilde çarpıştı. Meydana gelen kazada ise ilk belirlemelere göre 10 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı. İşte detaylar…

Hatay’da katliam gibi kaza! Hatay’ın Altınözü İlçesi’ne bağlı bulunan Yolağzı Mahallesi’nde Jandarma ekipleri asayiş uygulaması yapıyordu. Ancak asayiş uygulaması sırasında inanılmaz bir olay yaşandı ve “dur” ihtarına uymayan bir minibüs, uygulama bölgesinden kaçarak uzaklaşmaya başladı. Ancak uygulama bölgesinden kaçmak isteyen minibüs, bir kamyon ile feci şekilde çarpıştı ve ortalık can pazarına döndü.

EN AZ 10 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Hatay’ın Altınözü İlçesi’nde ki Yolağzı Mahallesi’nde asayiş uygulamasından kaçan ve kamyon ile çarpışan minibüs sonucu çok sayıda kişi yaralandı. Olay yerine ise Jandarma ekipleri tarafından hemen sağlık ekipleri çağırıldı. Bölge güvenlik çemberine alınırken minibüsün içindekilerin ise yurda kaçak olarak giren göçmenlerin olduğu ortaya çıktı.

Meydana gelen feci kazada ise ilk belirlemelere göre en az 10 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili de soruşturma başladı.