Flaş Haber! Trump'ın Kurmaylarıyla Toplantısı Bitti, Beyaz Saray Suriye Konusundaki Kararı Açıkladı

TAKİP ET

ABD Başkanı Donald Trump'ın kurmaylarıyla gerçekleştirdiği Suriye gündemli toplantının ardından Beyaz Saray'dan gelen açıklamada, Trump'ın Suriye hakkında kesin bir karar almadığını söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump’ın kurmaylarıyla gerçekleştirdiği Suriye gündemli toplantının ardından Beyaz Saray’dan gelen açıklamada, Trump’ın Suriye hakkında kesin bir karar almadığını söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump öncülüğünde gerçekleştirilen Ulusal Güvenlik Konseyi Toplantısının sona ermesinin ardından gözler Beyaz Saray’a çevrildi. 

SURİYE’YE ASKERİ MÜDAHALE İLE İLGİLİ NİHAİ KARAR ALINMADI

ABD’de Trump’ın öncülüğünde gerçekleştirilen kritik Suriye toplantısı sona erdi. Toplantının sonunda kimyasal silah saldırısı yapıldığı iddiası ile Suriye’ye olası bir askeri müdahale konusu için henüz nihai bir karar alınmadığı belirtildi. 

TRUMP GÖRÜŞMELERİNE DEVAM EDİYOR

Trump’ın gerçekleştirdiği toplantının ardından Beyaz Saray’dan gelen açıklamalarda, Trump’ın istihbarat bilgilerini değerlendirdiği ve müttefiklerle görüşmeye devam ettiği belirtildi. Öte yandan ABD Başkanı Donald Trump’ın İngiltere ve Fransa liderleriyle de telefon görüşmeleri gerçekleştireceği belirtildi. 

 

Son dakika Donald Trump Suriye Rusya Karar