Flaş Haber! Ortalarda Olmadığı İddia Edilen Reza Zarrab Bugün Yapılan Duruşmaya Katılmadı

TAKİP ET

ABD'de tutuklu olduğu bilinen ancak yaklaşık 1 haftadır haber alınamayan Reza Zarrab hakkında Türkiye ABD'ye nota vermiş ve Zarrab hakkında detaylı bilgi istemişti. Alınan bilgilere göre bugün gerçekleşen kritik duruşmaya Reza Zarrab katılmadı.

ABD’de tutuklu olduğu bilinen ancak yaklaşık 1 haftadır haber alınamayan Reza Zarrab hakkında Türkiye ABD’ye nota vermiş ve Zarrab hakkında detaylı bilgi istemişti. Alınan bilgilere göre bugün gerçekleşen kritik duruşmaya Reza Zarrab katılmadı.

İran asıllı Reza Zarrab Miami’de gözaltına alınmış ve ABD’de tutukluluğunun devam ettiği iddia edilmişti. Kritik jürili duruşma öncesinde bugün yapılan duruşmaya katılmadığı öğrenilen Reza Zarrab olayında kafalar oldukça karıştı.

REZA ZARRAB NEREDE?

ABD’de tutuklu olduğu iddia edilen fakat yaklaşık 1 haftadır kendisinden haber alınamadığı öğrenilen Reza Zarrab hakkına Türkiye’den ABD’ye nota gönderilmiş ve Reza Zarrab’ın durumu hakkında detaylı bilgi istemişti. Alınan bilgilere göre Reza Zarrab’ın yanı sıra avukatlarının da kritik duruşmaya katılmadığı öğrenildi. Yaklaşık 1 haftadır nerede olduğu bilinmeyen ve haber alınamayan Zarrab hakkında henüz detaylı bir bilgi gelmedi.

TÜRKİYE 2. NOTAYI’DA GÖNDERDİ

Türkiye, ABD’ye gönderdiği nota sonrasında ABD’den net bir bilgi verilmemiş ve Türkiye bunun üzerine ABD’ye Zarrab hakkında 2. notayı gönderdi. Türkiye’den gönderilen 2. nota sonrasında ABD’den Zarrab’ın tutukluluğunun devam ettiği ve sağlık durumunun iyi olduğu bilgisinin geldiği belirtildi.

 

Flaş haber Reza Zarrab Türkiye Nota gönderildi Duruşmaya neden katılmadı Reza Zarrab nerede ABD Notaya ne cevap verdi