Flaş! Gazeteci ve Akit TV Yorumcusu Ali Tarakçı'ya Silahlı Saldırı

TAKİP ET

Gazeteci olan ve Akit TV'de yorumculuk yapan Ali Tarakçı silahlı bir saldırıya uğradı. Aracına yöneldiği esnada silahlı saldırıya uğrayan Tarakçı'nın apar topar yakınlardaki özel bir hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Gazeteci olan ve Akit TV’de yorumculuk yapan Ali Tarakçı silahlı bir saldırıya uğradı. Aracına yöneldiği esnada silahlı saldırıya uğrayan Tarakçı’nın apar topar yakınlardaki özel bir hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Olay, İstanbul Esenyurt’ta trafikte yaşandı. Alınan bilgilere göre, trafikte arabası ile ilerleyen Ali Tarakçı ile bir sürücü arasında tartışma yaşanmaya başladı. Tartışmanın giderek alevlenmesi sonucunda aracından inen öfkeli sürücü yanındaki tabancayla Tarakçı’yı bacağından vurarak yaraladı. Bacağından yaralanan gazeteci Ali Tarakçı’nın olay yerine çağırılan ambulansla çevrede yer alan özel bir hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Polis ekiplerinin olay yerinde inceleme yaptığı öğrenildi.

ALİ TARAKÇI KİMDİR? 

1964 yılı Sinop doğumlu olan Ali Tarakçı, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. Evli ve 4 çocuk babası olan Tarakçı, uzun yıllar boyunca kamuda görev yapmıştır. 2002 yılında kamudaki görevinden istifa eden Tarakçı, basın sektöründe yöneticilik görevini üstlenmiş ve 5 N 1 K şirketine geçerek burada uzun süre yöneticilik yapmıştır. Aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Sarı Basın Kartına da sahip olan Ali Tarakçı’nın İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği Üyesi olduğu da biliniyor. Ali Tarakçı şimdilerde Akit TV’de yayınlanan tartışma programında yorumculuk yapmaya devam ediyor.

 

Gazeteci Ali Tarakçı Ali Tarakçıya silahlı saldırı Ali Tarakçı kimdir Akit TV yorumcusu Ali Tarakçının sağlık durumu nasıl Neden saldırıya uğradı İstanbul