Flaş Flaş! Reuters'ten Gündeme Bomba Gibi Düşecek Abdullah Gül İddiası

TAKİP ET

Reuters'ın yaptığı habere göre, Türkiye'nin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Saadet Partisi ile yaptığı Cumhurbaşkanlığı görüşmelerinde anlaşma sağlayamadı. Reuters, Gül'ün Saadet Partisi adayı olmayacağını iddia ederken bu iddia gündeme bomba gibi düştü.

Reuters’ın yaptığı habere göre, Türkiye’nin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Saadet Partisi ile yaptığı Cumhurbaşkanlığı görüşmelerinde anlaşma sağlayamadı. Reuters, Gül’ün Saadet Partisi adayı olmayacağını iddia ederken bu iddia gündeme bomba gibi düştü.

Reuters haber ajansı,Saadet Partisi'nden Cumhurbaşkanı adayı olacağı konuşulan Abdullah Gül ile ilgili bomba gibi bir iddia ortaya attı. Bir SP'li yetkilinin bu konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunduğunu öne süren Reuters, Abdullah Gül'ün ısrarla çatı aday olmak istediğini fakat Meral Akşener'in durumu nedeniyle böyle bir durumun söz konusu olmadığını ve CHP'ye bunu kabul ettirmenin de söz konusu olmadığını ifade ettiğini belirtti. 

ABDULLAH GÜL BASIN AÇIKLAMASI YAPACAĞINI DUYURMUŞTU

Erken seçim gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Türkiye'nin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bugün İstanbul'da Cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularına yanıt vermiş ve son dönemlerde hakkında çıkan iddialarla ilgili yarın yapacağı basın açıklamasında detaylı bilgiler vereceğini duyurmuştu. Abdullah Gül'ün yaptığı bu açıklamanın sonrasında yine Reuters'in iddiaları arasında olan bir haber yayınlandı. İddialara göre, SP yetkilisi, Abdullah Gül'ün yarın yapacağı basın açıklaması hakkında herhangi bir bilgi sahibi olmadıklarını öne sürdüğünü belirtti. 

KARAMOLLAOĞLU'DA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu'da bugün Cuma namazı çıkışı yaptığı açıklamalarda, bugün akşama doğru bir açıklamada bulunacaklarını ve bu süreç içerisinde biraz sabredilmesi gerekildiğini aktardı. 

Son dakika Reuters Abdullah Gül İddia Saadet Partisi Aday olacak mı