Flaş Flaş! İki Lider Arasında Sürpriz Görüşme

TAKİP ET

ABD Başkanı Donald Trump'ın 12 Haziran'da Singapur'da görüşme planladığı Kuzey Kore Lider Kim Jong-un ve Güney Kore Lideri Moon Jae-in bugün bir araya geldi.

ABD Başkanı Donald Trump’ın 12 Haziran’da Singapur’da görüşme planladığı Kuzey Kore Lider Kim Jong-un ve Güney Kore Lideri Moon Jae-in bugün bir araya geldi.

ABD Başkanı Donald Trump, geride bıraktığımız günlerde Kuzey Kore Lideri ile görüşmesini iptal ettiğini duyurmuş ve bu son dakika açıklamasının ardından bir açıklama daha yaparak 12 Haziran’daki görüşmenin gerçekleşeceğini belirtmişti. Trump’ın görüşmeyle ilgili belirsizlikleri devam ederken bugün Kuzey Kore ve Güney Kore Liderleri bir araya geldi.

TARAFSIZ BÖLGEDE BİR ARAYA GELDİLER

Trump ve Kim Jong-un 12 Haziran’da Singapur’da görüşme gerçekleştirip gerçekleştirmeyecekleri hala belirsizliğini korurken Kuzey Kore Lideri ve Güney Kore Lideri sınırda bulunan tarafsız bölgede bir araya geldiler. 

NE KONUŞULDU?

Bu sürpriz görüşme sonrasında herkes konunun ne olduğunu merak etmeye başladı. Uluslararası haber ajanslarının geçtiği bilgilerde, iki liderin ABD Başkanı Donald Trump ve Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un görüşme ihtimali üzerine bir konuşma gerçekleştirdikleri belirtildi. Henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

Ayrıntılar Geliyor...

 

Son dakika Kuzey Kore Güney Kore Görüşme ABD Trump Kim Jongun