Flaş Flaş! En Az 200 Personeli Olan Askeri Uçak Karayoluna Düştü: Can Kayıpları Var

TAKİP ET

Kuzey Afrika ülkesi olan Cezayir'de 200 personeli bulunan bir askeri uçağın düştüğü ve gelen ilk bilgilerde bilançonun ağır olduğu belirtildi. İşte detaylar…

Kuzey Afrika ülkesi olan Cezayir’de 200 personeli bulunan bir askeri uçağın düştüğü ve gelen ilk bilgilerde bilançonun ağır olduğu belirtildi. İşte detaylar…

Kuzey Afrika ülkesi olan Cezayir’de bir askeri uçağın karayoluna düştüğü öğrenildi. Alınan ilk bilgilerde uçak içerisinde en az 200 askeri personelin bulunduğu belirtilirken uçağın düşüşünün ardından görgü tanıkları kurtulan olmadığını iddia etti.

ASKERİ UÇAK KARAYOLUNA DÜŞTÜ

Alınan diğer bilgilere göre, Cezayir’in kuzeyinde yer alan Blida velayetindeki Boufarik Havalimanı yakınlarında yaşanan olayda, bir askeri nakliye uçağının karayoluna düştüğü ve bilançonun ağır olduğu belirtildi.

ÖLÜ SAYISI 57 OLARAK AÇIKLANDI

Cezayir'de meydana gelen uçak kazası sonrasında devlet televizyonundan yapılan açıklamada, kazada ölenlerin sayısının net olarak 257 oladuğu belirtildi. Öte yandan Cezayir Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, uçak kazasında ölenlerden 247'sinin askerler ve ailelerinden oluştuğu 10'ununda mürettebat olduğu belirtildi. 

Son dakika Dünya haberleri Cezayir Kuzey Afrika Askeri uçak Can kaybı 200 askeri personel Uçak düştü