Felipe Melo, Brezilya'da Gündem Oldu!

TAKİP ET

Süper Lig'de yaptığı olaylarla gündemden düşmeyen Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo, Brezilya'da da gündem olmayı başardı. Felipe Melo, öyle bir şey yaptı ki Brezilya'da ortalığı birbirine kattı.

Süper Lig’de yaptığı olaylarla gündemden düşmeyen Galatasaray’ın eski futbolcusu Felipe Melo, Brezilya’da da gündem olmayı başardı. Felipe Melo, öyle bir şey yaptı ki Brezilya’da ortalığı birbirine kattı.

Libertadores Kupası son 16 turu 2. karşılaşmasında Palmeiras ile Cerro Porteno karşı karşıya geldi. Palmeiras formasıyla sahaya çıkan Felipe Melo, karşılaşmanın 5. dakikasında rakibine çok sert girince gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Cerro Porteno, 10 kişi kalan rakibi karşısında oynadığı etkin futbolla rakibini 57. dakikada Santiago Arzamendia’nın attığı golle deplesmanda 1 – 0 yense de çeyrak finale ilk maçı 2 -0 kazanan Palmeiras yükseldi.    

Maçın kaderini belirleyen dakikada sahnede her zamanki gibi Felipe Melo vardı. Karşılaşmanın henüz 3. dakikasında rakibine çok sert girerek faul yapan Felipe Melo, önce sarı kartla cezalandırılsa da mücadelenin hakemi uyarı üzerine kararını değiştirerek Brezilya asıllı futbolcuya kırmızı kart gösterip oyun dışı bıraktı.  

Felipe Melo’nun çok sert faulü yüzünden neredeyse 90 dakikayı 10 kişi oynamak zorunda kalan Palmeiras, seyircisi önünde çok zor anlar yaşadı. 57. dakikada yediği golden sonra ecel terleri döken Palmeiras, mücadeleyi bu skorla tamamlamayı başarınca zorda olsa seyircisine çeyrek final sevinci yaşattı.   

           

Felipe Melo Brezilya Palmeiras Cerro Porteno Libertadores Kupası