Fatih'teki Cinayette Kan Donduran Detay: Öldürdüğü Oğlunu 2 Ay Öncede Zehirlemek İstemiş!

TAKİP ET

İstanbul'un Fatih ilçesinde 10 yaşındaki oğlunu öldüren cani baba ile ilgili bir detay daha ortaya çıktı. Cani babanın, bundan 2 ay öncede 10 yaşındaki oğlunu evdeki doğalgazı açarak zehirlemek istediği ortaya çıktı.

İstanbul’un Fatih ilçesinde 10 yaşındaki oğlunu öldüren cani baba ile ilgili bir detay daha ortaya çıktı. Cani babanın, bundan 2 ay öncede 10 yaşındaki oğlunu evdeki doğalgazı açarak zehirlemek istediği ortaya çıktı. 

Olay, İstanbul Fatih ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelmişti. Boşanmak üzere olan karısıyla tartıştığı için yanında olan 10 yaşındaki oğlunu evde bıçaklayarak öldürdüğü belirlenen Nezir T. ile ilgili kan donduran bir detay daha ortaya çıktı. Acımasız baba Nezir T.’nin oğlu Yiğitcan T.’yi bundan 2 ay önce kendi evinde açtık bıraktığı doğalgaz ile zehirlemek istediği ortaya çıktı. Doğalgazı açarak oğlunu ölüme terk eden babanın bu anı fotoğraflayarak anne Neriman T.’ye gönderdiği ve ‘ Çocuk bu sabah ölecek.’ ifadelerini kullandığı öğrenildi. kan donduran detayı anlatan anne Neriman T., 10 yaşındaki oğlunu koçbaşı ile kurtardıklarını söyledi.

'ZEHİRLENMEKTEN POLİS KURTARDI'

Kan donduran iddialarda bulunan acılı anne Neriman T., 10 yaşındaki oğlunun 2 ay öncede babası tarafından doğalgazı açarak zehirlenmek istediğini iddia ederken Yiğitcan T.’nin Adli Tıptan cenazesini almaya gelen dayı Adem Deniz’in, 2 ay önce yaşanan zehirleme girişimi sonrasında hemen Fatih’e emniyete gittiklerini ve polislerin çocuğu koçbaşı ile kapıyı kırarak kurtardıklarını söyledi. Olay sonrasında gözaltına alınan ancak daha sonra serbest kalan Nezir T.’ye çocuğu yeniden görme izni verildiğini söyleyen dayı Adem Deniz, ‘Adalet bu mu’ diyerek sitemde bulundu.

 

İstanbul Fatih Baba Cinayet 10 Yaşındaki oğlu Bıçak 2 Ay önce Zehirleme