Facebook'ta Engelledi Diye Bıçakla Rehin Aldı!

TAKİP ET

Kıbrıs'ta Metin Gül isimli bir şahıs kız arkadaşının kendisini sosyal medyadan engellemesi üzerine bıçakla rehin alarak tehditler savurdu.

Kıbrıs'ta Metin Gül isimli bir şahıs kız arkadaşının kendisini sosyal medyadan engellemesi üzerine bıçakla rehin alarak tehditler savurdu. 

Kıbrıs'ta sabah saatlerinde korku dolu anların yaşandığı öğrenildi. Metin Gül isimli bir kişi bir süredir birlikte olduğu kız arkadaşının sinirlenerek kendisini sosyal medya üzerinden engelleyen kız arkadaşının boğazına bıçak dayadı. Bunun üzerine tehditler savurdu. Polis tarafından etkisiz hale getirilen Metin Gül bu süreçte polis tarafından göz altına alındı. 

Metin Gül ile sevgilisi arasında kıskançlık kavgası çıktığı öğrenildi. Kız arkadaşının Facebook üzerinden başka erkeklerle konuştuğunu iddia etmesi üzerine ikili arasındaki tartışma kısa süre sonra kavgaya döndü. Bunun üzerine korku dolu anlar yaşandı. 

SEVGİLİSİNİ BIÇAKLA REHİN ALDI

İkili arasında çıkan kavganın büyümesinin ardından genç kadın sevgilisini sosyal medya üzerinden engelledi. Engellendiğini görünce sinirlenen Metin Gül bunun üzerine harekete geçti. Kız arkadaşının yanına giderek misafir olarak bulunduğu evi bastı. Elinde bulunan ekmek bıçağı ile birlikte sevgilisini rehin aldı. Facebook'tan engellemesini kaldırmasını istedi. Bunun ardından engellemeyi kaldırmadığı takdirde öldüreceğini ifade etti. Şikayette bulunduğu için polis duruma el koydu. Genç kız sevgilisinin elinden kurtarıldı. Ardından pişman olan saldırgan sevgili özür dilemesine rağmen polis tarafından tehlikeli olduğu gerekçesi ile tutuklandı.

facebook engel