Facebook Kullanıcılarına Müjde!

TAKİP ET

Facebook'ta oyun isteği sorununa bir çözüm bulunması için çalışmalara başladıklarını belirten kurucu Mark Zuckerberg, facebook kullanıcılarına müjde verdi.

Facebook kullanıcılarının en çok şikayet ettiği durumlardan bir tanesi sürekli olarak oyun isteğinin gelmesi.  Facebook’un kurucu CEO’su Mark Zuckerberg, bu soruna bir çözüm buldu. Zuckerberg, oyun davetleri sorununun ortadan kaldırılması için çalışmaların başladığını belirtti. Sosyal medya devinin kurucusu şunları söyledi: ”Bu soruyla daha önceden sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiğim pek çok soru cevapta karşılaştım ve buraya gelmeden önce bir çözüm bulursak iyi olacağını düşündüm. Nitekim öyle de oldu. Konuyla ilgilenen arkadaşıma durumu bildirdim.  Bir süre sonra bana gönderdiği e-mail’ de bazı araçların bu sistemi otamatik olarak gerçekleştirdiği ve oyun isteklerinin yeni kişileri çekmek adına daha önceden Facebook üzerinden hiç oyun oynamamış kişilere gönderildiğini söyledi. Ancak bu durumu ortadan kaldıracağız. Oyun isteklerini ve davetleri tamamen ortadan kaldırma gibi bir durum söz konusu değil. Çünkü Facebook sistemi üzerinde önceliğimiz olan bazı konular var.  Fakat kullanıcıların da bu durumdan şikayetçi oluşu bizim için başka bir öncelik daha doğurmakta. Sonuç olarak bu duruma bir çözüm bulacağız ve bu konuda çalışıyoruz.”

Facebook facebook kullanıcıları facebook kullanıcılarına müjde facebook kurucusu facebook kurucusu Mark Zuckerberg facebook oyun isteği facebook oyun isteği kaldırma mark zuckerberg