Evlilik Yıldönümünde Gece Vardiyasından Dönen Koca Hayatının Şokunu Yaşadı

TAKİP ET

İstanbul Sarıyer'de eşiyle birlikte yaşam Korhan Gönen evlilik yıldönümünde gece vardiyasından evine döndüğünde eşini yatak odasında ölü olarak bulundu. Gülen kadının vücudunda herhangi bir darp ya da yara izi bulunmazken cenaze Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Kadının kesin ölüm nedeni yapılacak otopsiden sonra belli olacak.

İstanbul Sarıyer Merkez Mahallesi Ortaçeşme Caddesi üzerinde yaşanan olayda iddialara göre bir kurumda güvenlik görevlisi olarak çalışan Korhan Gönen gece mesaisi bittikten sonra sabah saatlerinde evine geldi. 

EŞİNİ UYUYOR SANDI

Korhan Gönen Eve geldiğinde eşinin hala uyuduğunu görünce 15 yaşındaki çocuğunu yanına alarak okula götürdü. Eve döndüğünde eşinin hala Uyuduğunu fark eden adam eşini uyandırmak için yanına gitti. Eşimin tepki vermemesi üzerine paniğe kapılan adam durumu sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde kadının Hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine polis ekipleri çağrılırken genç kadının cansız bedeni yapılan ilk incelemelerin ardından Otopsi için adli tıp Kurumu'na götürüldü.

ACILI EŞ FENALAŞTI

Acılı eş ise evlilik yıldönümlerinde hayatını kaybeden karısının acısını daha fazla dayanamayarak polis ekipleri inceleme yaparken fenalık geçirdi. Olay yerinde bulunan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan acılı eş tedavi altına alındı. Acı haberi alarak eve gelen aile yakınları ise ölüm haberi karşısında şok oldu.

 

evlilik yıl dönümü acılı eş son dakika son dakika haberi