Evlilik Programına Katılan İsmin Esrarengiz Ölümü! Cinayet Mi, İntihar Mı?

TAKİP ET

İş dünyasında ve Cemiyet hayatında oldukça yakından tanınan Sarı ailesi acı bir olayla sarsıldı. Esin Sarı ve Vedat Sarı çiftinin 24 yaşında olan kızları Yağmur Yasemin Sarı'nın ölüm haberi herkesi şokta bıraktı.

İş dünyasında ve Cemiyet hayatında oldukça yakından tanınan Sarı ailesi acı bir olayla sarsıldı. Esin Sarı ve Vedat Sarı çiftinin 24 yaşında olan kızları Yağmur Yasemin Sarı’nın ölüm haberi herkesi şokta bıraktı. 

Henüz 24 yaşında olan ve geçtiğimiz yıl bir TV kanalında yayınlanan evlendirme programına katılan Yağmur Yasemin Sarı’nın ölüm haberi gündeme bomba gibi düştü. Bugün genç kızın vefat ilanı gazetelerde yer alırken cenazesinin de bugün toprağa verileceği bilgisi verildi. Henüz çok genç olan ve ölümüyle herkesi sarsan Sarı’nın cinayete mi kurban gittiği yoksa intihar mı ettiği ise henüz bilinmiyor.

UYUŞTURUCU BAĞIMLISI ERKEK ARKADAŞIYLA KAVGA ETTİ

Yağmur Yasemin Sarı’nın ölümünün ardından ölüm nedeni de araştırılmaya ve merak edilmeye başlandı. Gelen bilgilere göre, Yağmur Yasemin Sarı, uyuşturucu bağımlısı olan erkek arkadaşıyla kavga ettikten sonra kendisini Acıbadem Koşuyolu Köprüsünden atarak intihar ettiği ve yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdiği iddialar arasında yer aldı.

TV PROGRAMINA KATILMIŞTI

Geçtiğimiz yıl ATV ekranlarında yayınlanmakta olan ‘Gözüm Sende’ programına katılan Yağmur Yasemin Sarı’nın katıldığı bu programda yanında annesinin de olduğu görülüyor. 

 

yağmur yasemin sarı TV programı evlendirme programı gözüm sende ölüm cinayet mi intihar mı