Evlenme Teklifi Ettiği Sevgilisinden 'Evet' Cevabını Aldı, Sevinirken Köprüden Düşerek Öldü!

TAKİP ET

Japonya'da duyanları şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Sevgilisine evlenme teklifi eden ve sevgilisinden 'evet' cevabını alan adam sevindiği esnada 30 metrelik köprüden aşağı düşerek hayatını kaybetti.

Japonya’da duyanları şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Sevgilisine evlenme teklifi eden ve sevgilisinden ‘evet’ cevabını alan adam sevindiği esnada 30 metrelik köprüden aşağı düşerek hayatını kaybetti. 

İsmi öğrenilemeyen talihsiz adam, Japonya Okinawa kentinde bulunan Irabu Köprüsüne götürdüğü sevgilisine sürpriz evlenme teklifinde bulundu. Arabadan indirdiği sevgilisiyle köprüye doğru ilerleyen ve köprüye geldiklerinde evlenme teklifini gerçekleştiren adam sevgilisinden ‘evet’ yanıtını aldıktan sonra büyük bir sevinç yaşarken mutlu an faciaya dönüştü.

SEVİNÇTEN ZIPLADIĞI ANDA KÖPRÜDEN AŞAĞI DÜŞTÜ

Sevgilisinden aldığı ‘evet’ cevabına sevindiği anda zıplayarak 120 santimetrelik yükseklikteki korkuluktan diğer tarafa doğru kayarak dengesini kaybetti ve tutunamayan adam 30 metre yükseklikten aşağı düştü. Yaşadıkları karşısında şaşkına dönen kadın ise hemen polis ekiplerine haber verirken olay yerine gelen ekiplerin 7 saat süren arama-kurtarma çalışmalarının sonucunda talihsiz adamın cesedinin bulunduğu öğrenildi. Polis ekipleri ise incelemelerinin ardından adamın olaydan hemen önce içki içtiğini tahmin ettiklerini duyurdu. 

 

japonya okinawa sevgili evlenme teklifi ırabu köprüsü köprüden düştü sevinirken ölen adam