Evde Peeling Uygulaması

TAKİP ET

Kusursuz bir cilde ulaşmak için evde de çözümleriniz var. Evde peeling uygulaması nedir, nasıl yapılır?

Her insan ışıldayan, pürüzsüz bir cilde sahip olmak ister. Özellikle kadınlar kadar erkeklerde son dönemde cilt sağlığına dikkat eder haldedir. Kusursuz bir cilde doğal yöntemlerle de ulaşmak mümkün. Şeker ve zeytinyağı veya kahve telvesi ve şeker ile evde yapılan peeling sayesinde cilt kısa zaman içerisinde ölü deriden kurtulur. Evde yapılan bu doğal cilt bakımı sayesinde kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz.

EVDE PEELİNG YAPARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Cildinizde sivilce varsa peeling yapmak için zamanı erteleyin. Sivilceli cilde yapılan uygulama tüm yüze yayılmasına sebep olabilir.

Makyaj ile asla uyumayın. Uykudan önce temiz ve arınmış cilt rutininiz olsun.
Evde yapılan doğal peeling sayesinde kimyasal ürünler ile uğraşmadan istediğiniz parlak cilde sahip olabilirsiniz.
Bakım malzemelerinin evde doğal olarak yapılması cilt için her zaman daha avantajlıdır.

TÜRK KAHVESİ İLE PEELİNG

Sade içtiğiniz Türk kahvesi telvesini bir çay kaşığı şeker ile karıştırın, göz çevresi ve dudaklara gelmeyecek şekilde tüm yüze uygulayıp 10 dakika bekleyin. Yavaş ve dairesel hareketlerle ellerinizle hafif bastırarak ovun daha sonra su ile iyice durulayıp soğuk sade maden suyu ile son durulamayı yapın. Maden suyunun içindeki mineraller cildinizde ferahlama ve rahatlama sağlayacaktır ayrıca cildi güçlendirip gözenekleri sıkılaştıracaktır. Nemlendiricinizi de sürdüğünüzde ölü deriden kurtulmuş ışıl ışıl parlayan cilde kavuşmuş olacaksınız. Kuru bir cilde sahipseniz kahve ve şeker karışımına birkaç damla zeytinyağı da ekleyebilirsiniz.

 

evde peeling uygulaması peeling nedir peeling nasıl yapılır peeling yapmanın faydaları