Estetik Ameliyat Kabusu Oldu! Karnında Makas Unutuldu

TAKİP ET

Gurbetçi Emel Bingöl'ün Gaziantep'te 6 ay önce yaptırdığı estetik ameliyat kabusu oldu. Estetik yaptıran Bingöl'ün karnında unutulan makas daha sonra röntgende fark edilerek operasyonla alındı.

Gurbetçi Emel Bingöl’ün Gaziantep’te 6 ay önce yaptırdığı estetik ameliyat kabusu oldu. Estetik yaptıran Bingöl’ün karnında unutulan makas daha sonra röntgende fark edilerek operasyonla alındı.

Olay, Gaziantep’te Özel bir hastanede meydana geldi. Almanya’da yaşadığı öğrenilen Emel Bingöl adlı gurbetçi kadının estetik ameliyat için Gaziantep’e geldiği ve burada özel bir hastanede geçirdiği estetik ameliyattan bir gün sonra taburcu edildiği öğrenildi. Ameliyat sonrasında karnında şişlik ve ağrılar meydana gemleye başlayan kadın Almanya’da özel bir hastaneye giderek röntgen çektirdi. Burada yapılan kontroller sonrasında kadının karnında bir makas olduğu tespit edildi. Karnında unutulan makas nedeniyle psikolojisinin bozulduğunu söyleyen Bingöl, Şanlıurfa’da gerçekleştirilen operasyonla karnında unutulan makastan kurtuldu. Kadının Gaziantep’te estetik operasyon yaptırdığı ve ameliyat sonrasında karnında makas unutulan hastane hakkında dava açtığı öğrenildi.

DOKTOR NORMAL OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Ameliyat sonrasında karnında yumurta büyüklüğünde iki tane şişlik olduğunu söyleyen kadın, iş yerinde sıkıntılar yaşadığını ve eğilip kalkmada problem yaşadığını belirtti. Bu olay sonrasında doktoru ile iletişim halinde olduğunu ve yaşadığı sıkıntıyı estetik operasyonu yapan doktora anlattığını ancak doktorun bu durumların normal olduğunu söylediğini aktardı. Almanya’da özel bir hastaneye başvurduğunu söyleyen talihsiz kadın, çekilen röntgen sonrasında karnında bir makas olduğunu gördüğünü ve bu makasın Şanlıurfa’da gerçekleştirilen bir operasyonla alındığını belirtti. Bingöl, başına gelen olay sonrasında vatandaşlara bu konuda tedbirli olmalarını söyledi.

 

gaziantep estetik ameliyat özel hastane ameliyat karında unutulan makas şanlıurfa almanya gurbetçi kadın