Esrarengiz Ölüm! Bir Apartmanın Bahçesinde Bulundu

TAKİP ET

Adana'da oturmadığı bir evin bahçesinde cesedi bulunan kadının sır dolu ölümü üzerinde araştırma yapan polis ekipleri soruşturmanın derinleştirildiğini açıkladı.

Adana'da meydana gelen esrarengiz bir ölüm tüm polis teşkilatını kısa süre içerisinde harekete geçirdi. Merkez ilçe olan Sarıçam ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi üzerinde bulunan bir apartmanın bahçesinde hareketli dakikalar yaşandı. Apartman sakinleri sabahın erken saatlerinde işe gitmek için evden çıktılar. Apartmanın bahçesinde bir kadının hareketsiz biçimde yattığını gördüler. Hemen polis ekiplerine ve sağlık ekiplerine haber verdiler. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının hayatını kaybetmiş olduğunu açıkladılar. 

Açıklamanın ardından olay yerine gelen polis ekipleri duruma el koydu. Kadının hayatını nasıl kaybettiğini öğrenmek için geniş çaplı bir araştırma başlatıldı. Cinayet ekipleri tarafından araştırma başlatıldı. 

ESRARENGİZ ÖLÜM ARAŞTIRILIYOR

Polis tarafından gerçekleştirilen kimlik çalışmalarında 45 yaşındaki Perihan Büyükbayram olduğu belirlendi. Evli olduğu ve tavukçuluk yaparak geçimini sağladığı öğrenildi. Cesedin bulunduğu apartman ile ilgisi araştırıldı ancak bir şey bulunamadı. Kadının bulunduğu bölgede oturmadığı tespit edildi. 

Apartman sakinleri ise apartmanın son katının kimliği belirsiz bir kişi tarafından çok yüksek bir fiyata kiralandığını duyurdu. Sabah saatlerinde kadının buraya gelmiş olabileceği ihtimalleri üzerinde duruluyor. Polis soruşturmayı derinleştirdi. Ayrıca kadının ayakkabısı cesedinin bir metre ilerisinde bulundu. Apartmanın son katından atlayarak intihar etmiş olabileceği de belirtildi. Çevrede bulunan güvenlik kameraları incelemeye alındı. Konu hakkında soruşturma hala devam ediyor. 

adana apartman bahçesi ceset ölüm