Esra Erol'da DNA Sonuçları Herkesi Şoke Etti!

TAKİP ET

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında öz kızını evlatlık aldığını iddia eden ailenin DNA sonuçları açıklandı. Sonuçlar büyük şaşkınlığa sebep oldu.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında öz kızını evlatlık aldığını iddia eden ailenin DNA sonuçları açıklandı. Sonuçlar büyük şaşkınlığa sebep oldu. 

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Esra Erol'da programında ekran başındakileri şaşırtacak olaylar yaşanmaya devam ediyor. Türkiye'nin son zamanlarda en çok konuştuğu durumlar başında gelen İdris Özel ile Hicran Özel olayında aile kendi kaçırılan kızlarını evlatlık aldıklarını itiraf etmişlerdi. Bunun ardından DNA testi yapılmıştı. 

Canlı yayında açıklanan DNA sonuçlarının ardından büyük şok yaşandı. Daha önce aile hastanede bebeklerinin kaçırıldığını ve yaptıkları aramalar sonrasında kızlarını yurtta bulduklarını ve yaşlarını büyüterek evlatlık aldıklarını açıkladılar. Genç kız ise bu gerçeği nüfus cüzdanını kaybettikten sonra nüfus müdürlüğünde ilginç bir şekilde öğrenmişti. Evlatlık olduğunu öğrenen genç kız ailesine durumu sorduktan sonra aile tarafından durum asla kabul edilmedi. 

DNA SONUÇLARI SONUNDA AÇIKLANDI

Canlı yayında anne ve babadan alına örneklerle birlikte DNA testi yapılmıştı. İlk açıklanan test sonucunda babanın öz baba olmadığı ortaya çıktı. Anneye ise DNA testi daha kapsamlı bir şekilde yapıldı. Bunun ardından sonuçlar detaylı incelenirken Esra Erol tarafından açıklanan testte anne ve babanın biyolojik anne, baba olmadığı ortaya çıktı. Aile canlı yayında büyük şok yaşadı. Bunun ardından konu hakkında incelemenin başlatıldığı öğrenildi.

esra erol dna testi şok oldular