Eskişehir'de Korkutan Patlama! 2 Kişi Yaralandı!

TAKİP ET

Eskişehir'de gaz sıkışması sonrasında patlama meydana geldi. Korkutan patlamanın kızarmış tavuk satmakta olan bir iş yerinde meydana geldiği öğrenildi. Gaz sıkışması sonucu yaşanan patlamada 2 kişinin yaralandığı belirtildi.

Eskişehir’de gaz sıkışması sonrasında patlama meydana geldi. Korkutan patlamanın kızarmış tavuk satmakta olan bir iş yerinde meydana geldiği öğrenildi. Gaz sıkışması sonucu yaşanan patlamada 2 kişinin yaralandığı belirtildi. 

Eskişehir’de gaz sıkışması sonucu korkutan bir patlama yaşandı. Deliktaş Mahallesi İbrahim Karaoğlan Caddesi’nde bulunan ve Fatma Yılmaz’a ait olan kızarmış tavuk satılan bir dükkanda gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Gazın sızması sonucunda meydana gelen patlamada dükkan sahibi Fatma Yılmaz ve onu kurtarmaya çalışan Ahmet Yavuz’un yaralandığı belirlendi. patlamada yaralanan 2 kişinin Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldığı belirtildi. Ağır yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan iki kişinin durumlarının ciddi olduğu öğrenildi. 

BOMBA İMHA EKİPLERİ TARAFINDAN İNCELEME YAPILDI

Olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri patlama sonrasında çıkan yangını söndürdü. Olay yerine Terörle Mücadele, Olay Yeri İnceleme Şubesi, İl Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler ve Bomba İmha Uzmanları gelerek detaylı inceleme yaptı. 

 

eskişehirde patlama korkutan patlama gaz sıkışmasından dolayı patlama yaşandı 2 kişi yaralandı eskişehir