Eskişehir'de Koca Dehşeti! Boşanmak İsteyen Hamile Karısını 10 Yerinden Bıçakladı

TAKİP ET

Eskişehir'de 23 yaşında olduğu öğrenilen ve bir fabrikada çalışan Cihat Y. isimli şahsın 20 yaşındaki hamile karısı Gizem Y.'yi kendisinden boşanmak istediği için elindeki bıçakla 10 yerinden bıçaklayarak kaçtığı öğrenildi.

Eskişehir’de 23 yaşında olduğu öğrenilen ve bir fabrikada çalışan Cihat Y. isimli şahsın 20 yaşındaki hamile karısı Gizem Y.’yi kendisinden boşanmak istediği için elindeki bıçakla 10 yerinden bıçaklayarak kaçtığı öğrenildi.

Olay, Eskişehir Çankaya Mahallesinde dün akşam saatlerinde yaşandı. 20 yaşında olan ve 6 haftalık hamile olduğu öğrenilen Gizem Y., kocası Cihat Y.’ye kendisinden boşanmak istediğini söylemesi ile çift arasında tartışma çıktı. Çift kavgaya evde başlarken sokağa kadar tartışma yaşadıkları ve uzun süren tartışma sonrasında Cihat Y.’nin elindeki bıçakla hamile karısını vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak kaçtığı öğrenildi. Hamile olan genç kadın kocası tarafından 10 yerinden bıçaklanırken olayı gören komşularının hemen sağlık ekiplerine haber verdiği ve olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadını ambulansa alarak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırdı. Hamile olan genç kadının kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındığı ve hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi.

VİCDANSIZ KOCA GÖZLATINA ALINDI

Genç kadın hastanede tedavi altına alınırken polis ekiplerinin hamile karısını 10 yerinden bıçaklayarak kaçan Cihat Y.’yi yakalayarak gözaltına aldığı ve cani kocanın ifadesinin ardından Adliyeye sevk edileceği belirtildi. 

 

Eskişehir Hamile Kadın Koca Dehşeti Boşanmak isteyen kadın 10 yerinden bıöakladı