Eski Model Kaldığı Huzur Evinde Böcekler Tarafından Canlı Canlı Yenilerek Öldü

TAKİP ET

ABD'li eski model ve sunucu Rebecca Zeni, kaldığı huzurevinde böcekler tarafından yenilerek hayatını kaybetti. Korkunç olayına ardından eski modelin ailesi huzurevini yöneten Pruitt Health'e ihmal olduğu gerekçesi ile dava açacaklarını duyurdu. Eski modelin ölümüne neden olan uyuz, parazitik akarların cildin içine girerek acı ve kaşıntılı bir hastalığa neden olmasıdır.

ABD'li eski model ve sunucu Rebecca Zeni, kaldığı huzurevinde böcekler tarafından yenilerek hayatını kaybetti. Korkunç olayına ardından eski modelin ailesi huzurevini yöneten Pruitt Health’e ihmal olduğu gerekçesi ile dava açacaklarını duyurdu. Eski modelin ölümüne neden olan uyuz, parazitik akarların cildin içine girerek acı ve kaşıntılı bir hastalığa neden olmasıdır. 

ABD'de bir döneme damga vuran eski model ve sunucu Rebecca Zeni, kaldığı huzurevinde uyuz böcekleri tarafından canlı canlı yenilerek öldü. 

93 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ
93 yaşındaki eski model ve sunucu Rebecca Zeni, bir süredir hayatına bakımevinde devam ediyordu. Demans yani bunama hastası olan talihsiz kadın, böcekler tarafından yenilerek öldüğü doğrulandı. Rebecca Zeni'nin son görüntülerinde cildinin altında milyonlarca akar olduğu ve kadının bedenini sardığı da görülüyor. Sağlık yetkililerinin yaşlı kadının yatağında türeyen ve ölümüne neden olan böcekleri görmelerine rağmen huzurevi hakkında herhangi bir soruşturma açmadıkları da iddialar arasında yer aldı. 

AİLESİ İHMAL OLDUĞUNU İDDİA ETTİ
Olayda ihmal olduğunu iddia eden Zeni’nin ailesi, huzurevini yöneten Pruitt Health’e dava açacağını açıkladı. Konu hakkında açıklama yapan Avukat Mike Prieto, "Bir insanın acı çekmesine nasıl izin verildiğini anlamıyorum.” dedi.