Eski Eşinin Böbreği Sayesinde Hayatı Kurtuldu

TAKİP ET

Rusya'nın Sibirya bölgesinde 33 yaşındaki Daniil Smirnova böbrek yetmezliği nedeniyle uzun süredir Tedavi görüyor orada. Annesinden yapılacak böbrek nakli için Türkiye'ye gelen genç adam yapılan tetkikler sonucu annesinin kolon kanseri olduğunun ortaya çıkması ile çaresiz kaldı. Genç adamın imdadına ise eski eşi Oksana yetişti. Hiç düşünmeden Eski eşine böbreğini veren genç kadın eski eşi tarafından bir kez daha evlilik teklifi aldı. Çift kısa süre içerisinde evlenmeye hazırlanıyor.

Rusya’nın Sibirya bölgesinde 33 yaşındaki Daniil Smirnova böbrek yetmezliği nedeniyle uzun süredir Tedavi görüyor orada.  Annesinden yapılacak böbrek nakli için Türkiye'ye gelen genç adam yapılan tetkikler sonucu annesinin kolon kanseri olduğunun ortaya çıkması ile çaresiz kaldı.  Genç adamın imdadına ise eski eşi Oksana yetişti.  Hiç düşünmeden Eski eşine böbreğini veren genç kadın eski eşi tarafından bir kez daha evlilik teklifi aldı.  Çift kısa süre içerisinde evlenmeye hazırlanıyor.

Rusya'nın Sibirya bölgesinde 5 yıl önce Dünya evine giren Daniil ile Oksana Smirnova çifte bir yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrılmaya karar verdi.  Diğer yandan Daniil yaklaşık 5 yıldır böbrek yetmezliği hastalığı nedeniyle Tedavi görüyor ve ülke ülke geziyordu.  Tedavi için son olarak Türkiye'ye gelen genç adam annesine böbreğini almaya hazırlanırken annesinin kolon kanseri olmasın olduğunun anlaşılması üzerine bir darbe Daha yedi.  Büyük bir hayal kırıklığı yaşayan genç adamın imdadına ise Rusya'daki eski eşi Oksana yetişti.  Genç kadın Eski eşine böbreğini vermek için ilk uçakla Türkiye'ye gelirken yapılan tetkikler sonucunda hemen ameliyata geçildi. 

YENİDEN EVLENMEYE HAZIRLANIYOR
Genç kadın çevresinden gelen bütün olumsuz tepkilere rağmen hiç düşünmeden Eski eşine böbreğini verirken bu durumdan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Oksana Smirnova Başından geçenleri "Eski eşime böbreğimi verdim ve kendimi şu anda çok iyi hissediyorum sadece birazcık ağrım var. Çok mutluyum o sağlığına kavuştuğu için umarım her şey çok daha güzel olur. Açıkçası çoğu yakınım İstanbul'a geldiğimi bilmiyor. Onların tepkisiyle karşılaşmamak için İstanbul'a geldiğimi söylemedim sadece burada olmam gerektiğini düşündüm ve geldim. Şu an hissettiğim tek şey heyecan ve mutluluk. Hastalık nedeniyle biz tekrardan bir araya geldik birbirimiz olmadan yaşayamayacağımızı fark ettik. Tekrardan evlenmeye karar verdik."  sözleriyle anlattı.

 

Rusya sibirya böbrek yetmezliği nakil eski eş sağlık haberleri