Eski Başbakan Mesut Yılmaz Oğlu Yavuz Yılmaz'ın Hastalığı İle İlgili Konuştu: Tedaviyi Reddediyordu!

TAKİP ET

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın intihar eden oğlu Yavuz Yılmaz'ın hastalığı ile ilgili yaptığı açıklama ortaya çıktı. Taha Akyol'a yaptığı açıklamada, oğlu Yavuz Yılmaz'ın yaklaşık 7 yıldır tedavi gördüğünü ancak bir çare bulamadıklarını çok sayıda doktora gösterseler de oğlunun sürekli tedaviyi reddettiğini söylediği ortaya çıktı.

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın intihar eden oğlu Yavuz Yılmaz’ın hastalığı ile ilgili yaptığı açıklama ortaya çıktı. Taha Akyol’a yaptığı açıklamada, oğlu Yavuz Yılmaz’ın yaklaşık 7 yıldır tedavi gördüğünü ancak bir çare bulamadıklarını çok sayıda doktora gösterseler de oğlunun sürekli tedaviyi reddettiğini söylediği ortaya çıktı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin eski Başbakanı Mesut Yılmaz’ın intihar eden oğlu Yavuz Yılmaz’ın yaşadığı rahatsızlıkla ilgili geçmişte yaptığı açıklamalar ortaya çıktı. Bugün öğle namazından sonra toprağa verilen Yavuz Yılmaz’ın yaklaşık 7 yıldır tedavi gördüğü ancak tedaviyi sürekli reddettiği öğrenildi. 

BİRKAÇ SENEDİR CİDDİ RAHATSIZLIK YAŞIYORMUŞ

Yavuz Yılmaz’ın cenazesine katılan isimlerden Taha Akyol, daha önce eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın oğlunun rahatsızlığı ile ilgili kendisine yaptığı açıklamalardan bahsetti. Akyol, birkaç sene önce Mesut Yılmaz’ın kendisine oğlu Yavuz Yılmaz’ın ciddi bir rahatsızlığı olduğunu ve kendisinin çok endişe duyduğunu söylediğini açıkladı. Yavuz Yılmaz’ın yaklaşık 7 yıldır tedavi gördüğünü ancak rahatsızlığına bir çare bulunamadığını söyleyen Akyol, Yavuz Yılmaz’ın birçok doktora gösterildiğini bir çare bulunamayınca tedaviyi reddetmeye başladığını söyledi. Babası Mesut Yılmaz’ın oğlunun son zamanlarda yaşamındaki her şeyden mutsuz olduğunu söylediğini belirten Akyol, Mesut Yılmaz ve Berna Yılmaz’ın evlerine taziyeye gittiğini belirtti.

 

Mesut Yılmaz Yavuz Yılmaz Yavuz Yılmazın hastalığı ne Mesut Yılmaz açıklama Taha Akyol