Eşini öldürüp öz kızına cinsel istismarda bulunan adamın cezası belli oldu

TAKİP ET

Bilecik'te eşini öldüren ve öz kızına cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen adama ağırlaştırılmış müebbet cezası verildi.

Bilecik’te eşini öldüren ve öz kızına cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen adama ağırlaştırılmış müebbet cezası verildi.

Bilecik’te geçtiğimiz yıl Nisan ayında eşini öldüren ve öz kızına da cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Arif K., ağırlaştırılmış müebbet hapsine mahkum edildi.

Önce Oğlunu Suçladı

Bilecik’in Bozüyük ilçesine bağlı olan Çarşı Mahallesi’nde ikamet eden Arif K., geçtiğimiz yıl Nisan ayında eşi Dilek K. ile bir tartışma yaşadı. Bu tartışma giderek büyüyünce de Arif K., eline geçirdiği bıçak ile eşini defalarca farklı yerlerinden bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrasında polis ekiplerince gözaltına alınan Arif K., cinayeti oğlunun işlediğini söyledi ve 19 yaşındaki oğlu S.K da ekipler tarafından gözaltına alındı. Ancak çapraz sorguda Arif K. cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti.

Kızına Cinsel İstismarda Bulunmuş

Eşini öldüren Arif K.’nın 19 yaşında olan kızına da cinsel istismarda bulunduğu kısa bir süre sonra ortaya çıktı ve Bilecik Ağır Ceza Mahkemesi tarafından hakkına “kasten öldürme” ve “cinsel istismar” suçlarından dava açıldı.  

Ağırlaştırılmış Müebbet Verildi

Bilecik Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada ise Arif K. hakkında karar verildi. Eşini öldürdüğü için “kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırılan Arif K., kızına cinsel istismar uyguladığı için de 30 yıl ceza aldı. Ayrıca mahkeme heyeti Arif K. hakkında “iyi hal indirimi” uygulamadı.  
 

bilecik cinayet