Esenyurt'ta Polis Baskını! 6 Afganlı...

TAKİP ET

Vatandaşlardan gelen bir ihbar üzerine Esenyurt'ta bir eve şok baskın veren polis ekipleri, kollarından ve bacaklarından bağlanan 6 Afganlıyı kurtardı.

Vatandaşlardan gelen bir ihbar üzerine Esenyurt’ta bir eve şok baskın veren polis ekipleri, kollarından ve bacaklarından bağlanan 6 Afganlıyı kurtardı. 6 Afganlının rehin alındığını belirleyen polis ekipleri, apartmanın arka kapısından kaçan şüphelilerin izini sürüyor.

Esenyurt Örnek Mahallesi 1550 Sokak’ta bulunan bir apartmanın bodrum katından gelen sesler üzerine vatandaşlar durumu polise ihbar etti. Vatandaşlardan gelen ihbar üzerine olay mahalline sevk edilen polis ekipleri, sesin geldiği bodrum katındaki daireye koçbaşı ile kapıyı kırarak girdiğinde elleri ve kolları bağlı halde 6 Afganlı ile karşılaştı. Emniyete götürülen 6 Afganlıyı 5 – 6 kişinin rehin aldığı tespit edildi. Polisin geldiğini fark eden şüpheliler, apartmanın arka kapısını kullanarak olay mahallinden uzaklaştı. Polis ekipleri tarafından evde gerçekleştirilen aramada satır, bıçak ve kuru sıkı olduğu düşünülen tabanca ele geçirildi. Polis ekiplerinin, şüphelilerin yakalanmasına yönelik operasyonları devam ediyor.

Esenyurt Afganlı son dakika haber şüpheli