Erzurum'da Platonik Aşk Dehşeti! "Öleceksin" Deyip…

TAKİP ET

Erzurum'da platonik aşık olduğu Canısı T.'yi çalıştığı markete gelerek bıçaklayan Murat Yıldırım'ın yargılanmasına başlandı. Yıldırım'ın tasarlayarak adam öldürmek suçundan 20 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor. Mahkeme Sanığın akıl sağlığının yerinde olup olmadığının anlaşılması için rapor istedi. Genç kızın saldırıya uğradığı anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Erzurum Aziziye ilçesi dadaşkent semtinde 13 Ekim günü 16.57 de meydana gelen olayda Murat Yıldırım isimli şahıs çalıştığı markette mesai arkadaşı olan 19 yaşındaki Canısı T.'ye Platonik aşk beslemeye başladı. Genç kıza cep telefonundan çeşitli taciz mesajları gönderen Murat Yıldırım markette de genç kız rahatsızı etmeye devam edince işten çıkarıldı.

'ÖLECEKSİN' DİYEREK, SALDIRDI

Murat Yıldırım Olay günü markete elinde bıçakla gelerek manav reyonunun önünde bekleyen genç kıza saldırdı. Genç kıza "Öleceksin"  diyerek bıçaklamaya başlayan zanlı daha Sonra kolundan tutarak kaçmasına engelledi. Bu sırada müşterilerin gözü önünde yaşanan olaya Market çalışanları müdahale etti ve Murat Yıldırım'ı etkisiz hale getirdi. Üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri genç kızı hastaneye kaldırılırken Murat Yıldırım gözaltına alındı Ve daha sonra tutuklandı. Marketin güvenlik kameraları saldırı anı saniye saniye görüntüledi.

20 YILA KADAR HAPİS CEZASI İSTENİYOR

Yargılanmasına başlanan Murat Yıldırım hakkında tasarlayarak öldürmeye teşebbüs suçundan 13 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası isteniyor. Erzurum 1 Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada sanık hakkında Elazığ ruh sağlığı ve hastalıkları hastanesi başhekimliği tarafından hazırlanan rapor kabul edildi. Raporda Sanığın akıl sağlığının yerinde olduğu ancak cezai ehliyetinin olmadığı belirtildi. 

Erzurum platonik aşk dehşet