Erkek Öğretmene Eşcinsel İlişki Teklifinde Bulunan Caniler, Öğretmeni Öldürdükten Sonra Bara Gidip Eğlenmiş

TAKİP ET

Antalya'da İlkokul öğretmeni Ahmet Kahraman'ı boğarak öldürmekten yargılanan iki zanlı cinayetten sonra kanlı kıyafetlerle Bara gidip sabaha kadar alkol aldıklarını itiraf etti.

Antalya'da İlkokul öğretmeni Ahmet Kahraman’ı boğarak öldürmekten yargılanan iki zanlı cinayetten sonra kanlı kıyafetlerle Bara gidip sabaha kadar alkol aldıklarını itiraf etti.

Antalya'da Emel Sevgi Taner İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Ahmet Kahraman 11 Mayıs akşamı eve gitmeyince yakınları polise kayıp başvurusunda bulundu. Kahrama’nın bulunması için polis ekipleri çalışma başlatırken 12 Mayıs günü sabah saatlerinde Konyaaltı sahilinde falezlerin Yanında erkek cesedi olduğu ihbarı geldi. Ekipler bölgeye giderek yaptıkları çalışma sonucunda cesedin Ahmet Kahraman'a ait olduğunu belirledi.

EŞCİNSEL İLİŞKİ TEKLİFİNİ KABUL ETMEYİNCE ÖLDÜRDÜLER
Polis ekipleri yaptıkları Araştırma sonucunda Ahmet Kahraman'ı öldürdükleri şüphesi ile 2 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlılar cinayet suçunu birbirine atarken zanlıların yargılanmasına başlanıldı. Mahkemede savunma yapan zanlılardan Musa G., Cinayeti arkadaşı Caner D’nin  işlediğini iddia ederek maktule Caner D.’nin  eşcinsel ilişki teklifinde bulunduğunu ve öğretmenin bunu kabul etmesi üzerine boğarak öldürdüğünü iddia etti. Ayrıca cinayet zanlısı 2 caninin öğretmenin üzerinde çıkan 605 lirayı bölüştükleri ve kanlı kıyafetlerle bara giderek sabaha kadar alkol aldıkları ortaya çıktı.

 

antalya öğretmen cinayet cani son dakika